Keukens

Heerlijk smakend water direct uit de keukenkraan

Elke dag worden vele liters water uit de keukenkraan gebruikt om te koken, thee te zetten of om het huis schoon te maken. Wanneer het op het drinken van een glas water aankomt, worden veel mensen afgeschrikt door de smaak van kraantjeswater die niet altijd even aangenaam is.

GROHE heeft hiervoor dé oplossing. GROHE Blue®maakt het mogelijk om, direct uit de keukenkraan, vers, zuiver en heerlijk smakend water te tappen. Natuurlijk stromend en perfect gefilterd drinkwater uit een keukenkraan met een eigentijds design.

Verfrissende smaak

GROHE Blue® vervult het verlangen naar zuiver en fris drinkwater in combinatie met comfort en milieubewustzijn. GROHE Blue® levert water in zijn meest verfrissende vorm – natuurlijk stromend – wat voor een superieure smaak zorgt.

GROHE Blue® werkt als volgt. Er wordt een filter geïnstalleerd onder de gootsteen. Deze filter verwijdert zware metalen, kalk, chloor en andere onzuiverheden uit het water. Het gefilterde water wordt naar de GROHE Blue® keukenkraan gevoerd. De nieuwe mousseur heeft twee afzonderlijke ruimtes, één voor gefilterd en één voor ongefilterd water. Het feit dat deze twee waterwegen volledig afgescheiden zijn van elkaar, betekent dat het gefilterde water niet in contact komt met metalen onderdelen van de kraan die de aangename smaak zouden kunnen aantasten. Bijgevolg kan je genieten van een slok verfrissend water wanneer je dat maar wenst en zonder je vragen te moeten stellen over de kwaliteit van het water. GROHE Blue® levert naast gefilterd ook gewoon koud en warm water, het is een complete oplossing.

GROHE Blue® keukenkraan met eigentijds design

De unieke GROHE Blue® kraan met eigentijds design is eenvoudig te bedienen. Er is een greep voor de gebruikelijke mengfunctie en een greep met opschrift ‘GROHE Blue®’ die de stroom van het gefilterde water controleert. Een led-lampje op de greep begint te knipperen wanneer de filtercapaciteit onder 10 procent zakt en er nog maar ongeveer 50 liter gefilterd water getapt kan worden. GROHE Blue® kan worden aangepast aan de lokale waterhardheid zodat de perfecte smaak van het GROHE Blue® water overal gewaarborgd is.

Het plezier dat GROHE Blue® biedt, wordt aangevuld met een hoog niveau van comfort. Statistieken tonen dat een gemiddeld gezin van vier personen ongeveer 700 liter flessenwater verbruikt per jaar, wat betekent dat rond de 700 kilo vervoerd moet worden van de rekken in de supermarkt naar de keukenkasten.

GROHE Blue® biedt je heerlijk smakend water in een handomdraai. Uit testen blijkt dat het GROHE Blue® water minstens even goed, zelfs beter smaakt dan mineraalwater van de grote merken.

Het GROHE Blue® starterspakket bevat de GROHE Blue® keukenkraan, de filter voor onder de gootsteen en een mooie glazen karaf die ontworpen is in de GROHE Design Studio. Met zijn elegante vorm zorgt de karaf voor een hoog esthetische en comfortabele manier om heerlijk smakend water te serveren. Bent u klaar voor een nieuwe smaaksensatie?

Milieubewustzijn

GROHE Blue® is méér dan een innovatief filtersysteem. Het symboliseert een nieuwe kijk op het leven en de terugkeer naar een meer natuurlijke levensstijl in harmonie met het milieu. Het fris en heerlijk smakend water via GROHE Blue® spaart het milieu van de impact van het bottelen van water en van het vervoer over grote afstanden.