Dossier Batibouw

Harol verrast met superstrak design op Batibouw

  BE   18 januari 2013 Bron: RCA
Harol verrast met superstrak design op Batibouw
Rond Batibouw mogen we stilaan weer beginnen te dromen van de zon. En dat brengt heel wat mensen naar hét jaarlijkse bouwevenement om de geknipte oplossing voor schaduw en verkoeling te vinden. Niet toevallig dus dat HAROL zijn nieuwigheden voorstelt, en niet alleen in het zonweringgamma. Bij de hoogtepunten noteren we enerzijds de nieuwe designmijlpaal BX270, anderzijds de technologische innovatie en energie-efficiëntie van een nieuwe garagepoortaandrijving en van het discrete opbouwscreen SC900 met unieke isolatiewaarde.

Hét paradepaardje waarmee HAROL dit jaar uitpakt is het gloednieuwe zonnescherm BX270. “De kast van het zonnescherm definieert voor een groot stuk de esthetische aanblik van de gevel”, stelt Jo Beerden, Marketing Manager van HAROL. “Met het ontwerp van het BX270 zonnescherm hebben we voluit ingezet op een strak en stijlvol design. Dit is de innovatie waar iedereen die houdt van een moderne en minimalistische woning en dito zonwering op gewacht heeft.”

Strak zet de toon
Met zijn strakke vormgeving en beschikbaarheid in alle ral- en structuurlakken met verschillende glansgraad, staat de BX270 borg voor een harmonieus gevelbeeld. De vertrouwde functionele en technische troeven van BX260 werden behouden, maar de aanblik van de volledig gesloten kast verandert compleet. Dat is te danken aan een splinternieuwe zijconsole in aluminium gietwerk, een stijlvol inox geborsteld logo en een bijzonder strakke lijn van de voorlijst met geïntegreerde waterafvoer.De BX270 bouwt verder op de sterke kwaliteiten van de BX260, een voltreffer in het gamma omdat het tegemoet komt aan een heel aantal vragen. Dankzij zijn slanke vorm bijvoorbeeld, springt de kast amper 15 cm uit de muur. En via de brede muurconsoles is het op praktisch iedere achtergrond monteerbaar. Verder zorgt het gesloten cassettesysteem dat het doek volledig beschermd is tegen regen of wind.

Tot een breedte van 6 meter steunt BX270 op 2 knikarmen, vanaf 6-7 meter is het scherm uitgevoerd met 3 armen en bij gekoppelde schermen (tot een breedte van 12 meter) worden 4 armen gemonteerd.

• Prijs: vanaf 125 €/m2 (elektrisch – ralkleur naar keuze, exclusief btw en montage)

HAROL op Batibouw: hal 1 - stand 1303 (poorten)
hal 4 - stand 4220 (zonwering en rolluiken)

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo