Bedrijfsnieuws

Group Machiels versterkt directiecomité

Om haar vastgoedactiviteiten te bestendigen en verder uit te bouwen zal Group Machiels haar directiecomité versterken met een General Manager Real Estate. Hiertoe werd David Winkels, Community Relations & Development Director bij Value Retail (uitbater Maasmechelen Village Outlet Shopping), aangetrokken om deze functie te vervullen. David Winkels, 38 jaar, kan reeds terugblikken op een rijk gevulde en vruchtbare carrière. Teneinde een professionele link met value retail te vrijwaren werd Winkels tevens onlangs opgenomen in de Raad van Bestuur van Value Retail Europe Limited. Zijn rol bij Group Machiels zal er voornamelijk in bestaan de reeds bestaande (inter)nationale vastgoedprojecten te leiden en nieuwe projecten duurzaam te ontwikkelen op strategische locaties.

Voor het milieu- en vastgoedproject - Machiels Building Solutions - te Beringen werd Jan Caris verkozen tot General Manager. Jan Caris is ingenieur van opleiding en heeft een rijke carrière achter de rug in diverse industriële vestigingen van Philips. Tussen 2002 en 2009 was hij als Algemeen Directeur verantwoordelijk voor de fabriek van Panasonic Energy Belgium in Tessenderlo. In Beringen zal zijn volledige aandacht in de eerste plaats gaan naar de productie en verkoop van ecologische woningelementen. Uiterlijk in april 2010 plant men de productie op te starten in deze CO2 -neutrale fabriek aan het Albertkanaal. Later staat op deze site zowel een belangrijke uitbreiding van de productie-eenheid als een biomassa WKK-project in het vooruitzicht.

Steven Rymenans, wordt General Manager Corporate Finance & Administration. Hij is 38 jaar oud en licentiaat TEW. Gedurende meer dan 10 oefende hij de functie uit van Financieel Directeur van Group Machiels in Chili en Argentinië, met ervaring in de vastgoed-, bosbouw- en milieusector.
Build for Life