Bedrijfsnieuws

Group Biesmans breidt distributie uit naar Oost-Vlaanderen

Group Biesmans is een groeiend familiebedrijf actief in de sector van daken en gevels en is steeds op zoek om zijn marktpositie zowel in de distributie als in de aannemerswereld uit te breiden. CPE nv, een bedrijf van Group Biesmans en sinds 1990 een vaste waarde op de Limburgse bouwmarkt, is verdeler van dakbedekkingsmaterialen, isolaties, vochtwerende producten en tevens Authorized Distributor van Firestone Building Products voor België.

Firestone, wereldwijd bekend als leider in rubbertechnologie, maakte in 1980 haar intrede in de bouwsector via haar divisie Firestone Building Products, producent van EPDM rubber dakbedekkingsystemen voor toepassing op commerciële en residentiële platte daken.

Na de overname door Group Biesmans in 2007 van Herreman & Lippens “dak en gevel” bvba uit Melle, kon een tweede distributievestiging voor CPE niet uitblijven. Sinds januari 2009 is CPE Melle een feit, hierdoor kunnen we sneller inspelen op de behoeften van de klanten en zo een nog betere service bieden. Klanten vanuit Oost- en West-Vlaanderen kunnen voor hun EPDM-gamma en tevens voor alle andere dakmaterialen terecht in de vestiging aan de Brusselsesteenweg te Melle.
Build for Life