Interieur

Grohe Red dot Design Team of the year

Paul Flowers, Senior Vice President Design, en het Grohe Design Team zijn onderscheiden met de red dot: design team of the year award.
Grohe is de eerste producent in de sanitaire industrie die deze befaamde award wint. “Productdesign inzetten voor bedrijfssucces; weinig ondernemingen hebben zich dit credo en de daarbij horende waarden zo efficiënt eigengemaakt als Grohe.” Professor Dr. Peter Zec, het creatieve hoofd van red dot.

Grohe Design – in goed gezelschap

De award wordt jaarlijks uitgereikt aan “internationale design teams die doorlopend innovatief werk produceren.” Sinds zijn aanstelling in 2005, heeft Paul Flowers het team naar een fenomenaal succes geleid, wat resulteerde in deze onderscheiding.
Met de lijst van vorige winnaars bevindt Grohe zich in goed gezelschap. Apple, Bose, Mercedes-Benz, Siemens, Audi, BMW en Sony zijn slechts enkele voorbeelden van grote namen die de award gewonnen hebben.

De Design Revolutie

Design heeft zich als discipline binnen Grohe een unieke plek verworven, met Paul Flowers die direct rapporteert aan onze CEO, David J. Haines. Deze visie en ondersteuning van het topniveau geeft het designteam de creatieve vrijheid om innovatieve en baanbrekende producten te ontwerpen.
“Sinds vele jaren toont het topmanagement zijn engagement voor topdesign en geeft het aan Paul Flowers de steun die hij nodig heeft om innovatieve, verrassende en esthetische oplossingen te bedenken om keer op keer uitzonderlijke producten op de markt te brengen,” aldus Peter Zec.