Tuin

Groene vingers voor kinderen: Ik ga voor groen, boek over permacultuur

Groene vingers voor kinderen: Ik ga voor groen, boek over permacultuur
Ben je geïnteresseerd in het starten van je eigen moestuin? Kijk je ernaar uit om binnenkort je eigen radijsjes, komkommers en aardbeien te oogsten? Dat is een fantastisch idee!

In het boek Ik ga voor groen: mijn eerste tuin leer je wat tuinieren met permacultuur zo bijzonder maakt. Het legt uit waarom de kwaliteit van de grond essentieel is en hoe je er goed voor kunt zorgen. Het benadrukt ook het belang van diversiteit in je tuin, met verschillende planten, bloemen en dieren. Je leert hoe je zieke planten op een natuurlijke manier kunt behandelen en ontdekt zelfs de voordelen van sommige onkruidsoorten.

Meer info en bestellen via deze link

Dit unieke boek biedt een eenvoudige en deskundige uitleg over de principes van permacultuur. Het is prachtig geïllustreerd en staat boordevol handige tips. Door de leuke experimenten die het bevat, krijg je een dieper begrip van de natuur.

Volg het stappenplan en ga meteen aan de slag, of je nu een tuin hebt of een balkon. Ik ga voor groen is de ideale gids voor iedereen die zijn groene vingers wil ontwikkelen.

Ook interessant