Duurzaam Bouwen

Gratis Quickscans op Bouwinnovatie 2011

Heb je concrete (ver-)bouwplannen of een concrete vraag rond isolatie, zonne-energie, verwarming, warmtepompen en/of premies ? Dan kan je een GRATIS QUICKSCAN van je (ver-)bouwplan reserveren op 4, 5 en 6 februari tijdens Bouwinnovatie in de Grenslandhallen in Hasselt. Je krijgt snel en efficiënt een overzicht van de kostenbesparing die je kan doen met een minimum aan investering. Compleet met praktische tips & tricks !

Wat is een Quickscan ?

Een professioneel adviseur bekijkt samen met jou - gedurende 20 minuten - je (ver-)bouwplan op het vlak van duurzaam bouwen en wonen. Naast de klassieke thema's zoals energie- en waterbesparing komt ook materiaal- en ruimtegebruik aan bod. Daarnaast is er aandacht voor de fysieke inplanting van het gebouw, daglicht, binnenluchtkwaliteit en aanpasbaarheid en toegankelijkheid. Waarde van een Quickscan: 100 euro.

Geld besparen !

Het advies legt de nadruk op maatregelen met een grote winst op comfort, energie- en watergebruik met een beperkte investering zodat de meerinvestering zich op korte termijn terugverdient in de energie- en waterrekening. Achteraf krijg je van de adviseur een op maat gemaakt advies met nuttige tips en tricks, én een infopakket.

Hoe reserveer je een gratis Quickscan ?

Telefoneer voor 3 februari 2011 naar Steunpunt Dubolimburg (011-517 057) en maak meteen een afspraak voor een van de Bouwinnovatie-dagen:

04-02-2011: 13-21 uur
05-02-2011: 10-19 uur
06-02-2011: 10-19 uur

!!!Opgelet!!!: het aantal plaatsen is beperkt. Snel reserveren is de boodschap want vol = vol.

Niet vergeten: neem zeker je (ver)bouwplan en eventueel enkele foto's mee !!!

De beursstand van Steunpunt Dubolimburg vind je op stand 257 in de Hexagoon van de Grenslandhallen.