Algemeen

Geslaagde demo-avond voor tegelzetters te Kortrijk

Woensdagavond 18 mei organiseerde de Confederatie Bouw West-Vlaanderen afdeling FECAMO & Natuursteen een demo-avond voor tegelzetters en natuursteenbewerkers. De firma Stone en Style en PTB-Compaktuna stelde hun productengamma voor aan de hand van praktische demonstraties. De avond werd bijgewoond door 65 aannemer-tegelzetters.

Stone en Style is de merknaam voor de tuincollectie van Ebema, actief in productie van betonproducten voor de openbare markt. Kwaliteit staat in al deze producten centraal. Deze filosofie wordt doorgetrokken in de tuinmarkt met het Stone & Style-gamma en wordt verder aangevuld met een uitgesproken gevoel voor esthetiek. Samen met innovatie en kwaliteit zijn dat de drie kernbegrippen waar Stone & Style voor staat.

PTB-Compaktuna® was één van de eerste producenten van bouwspecialiteiten in België voor bouw en industrie. In de beginjaren werd vooral faam gemaakt met Compaktuna®, de nummer 1 in België in zijn categorie. Het assortiment werd uitgebreid door eigen ontwikkelingen en bestaat nu uit een compleet aanbod van additieven voor mortel en beton, primers, lijmen, mortels, pleisters en afwerkingsproducten.
Build for Life