Isolatie Special

Genk Isoleert: nieuw project dakisolatie met gratis advies

  BE   5 november 2012 Bron: Dubo Limburg
Wist u dat verwarming méér dan de helft van uw energiefactuur uitmaakt? En dat isoleren dé ideale manier is om snel energie en geld te besparen? Goed isoleren is overigens helemaal niet duur, en veel werk is het ook al niet. Isolatie heeft vanaf de plaatsing onmiddellijk resultaat: gedaan met die koude living in de winter, en die veel te hete slaapkamer in de zomer.

‘Genk isoleert’ – een nieuwe campagne van de stad Genk in samenwerking met Limcoop, Stebo en Dubolimburg - helpt graag om uw woning goed en goedkoop van dakisolatie te voorzien. Genk Isoleert biedt de inwoners van Genk gratis advies en begeleiding aan huis.

Wie isoleert, verdient geld!

Isoleren is nodig! Met dakisolatie bespaart u veel geld (25 % energiebesparing) en verbetert het comfort in uw huis: de kleinste investering voor de grootste winst. Genk Isoleert help u graag met de praktische uitvoering.

Wat doet Genk Isoleert voor u?

Tijdens een infosessie krijgt u alle informatie over waarom en hoe uw dak isoleren. Er zijn infosessies in bijna alle wijken van de stad (data en zalen: zie ) www.genk.be/genkisoleert. Daar krijgt u praktische informatie over isoleren (de materialen, de verschillen voor u bij keuze voor doe-het-zelf of werken laten uitvoeren door een aannemer), de kostprijs, de premies , subsidies en de begeleiding die u zal krijgen bij de werkzaamheden.

Doe-het-zelvers kunnen genieten van voordeelprijzen (en gratis levering) via de samenaankoop dakisolatie van Limcoop. Stebo staat u bij als u uw dak wil laten isoleren door een aannemer en zal onder andere 3 offertes voor u opvragen en u helpen de meest geschikte te selecteren.

Er komt altijd gratis een energieadviseur van Stebo of Limcoop bij u aan huis om uw dak te bekijken. De energieadviseur zoekt samen met u een oplossing op maat, voor doe-het-zelvers maar ook als u met een aannemer wil werken. U kan ook nadien met al uw vragen (ook over premies) terecht bij deze energieadviseur. De adviezen zijn volledig gratis en verplichten u tot niets.

Meer info over Genk Isoleert? Inschrijven voor infomoment dakisolatie? Afspraak maken voor gratis huisbezoek?


Bel naar 089 32 95 30 (Stebo) of 011 29 08 70 (Limcoop).
Of mail naar genkisoleert@genk.be.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo