Badkamers

Genieten van kunst nu ook mogelijk in de badkamer

Rust en ontspanning zijn de twee belangrijkste voorwaarden om echt van kunst te kunnen genieten. De badkamer is daarom bij uitstek geschikt om heerlijk weg te dromen bij een kunstwerk van je eigen smaak en stijl. Tot op heden was een schilderij in de badkamer door de hoge luchtvochtigheid niet mogelijk. Hier is nu verandering ingekomen.

De badkamer heeft zijn imago van wasruimte al lang verloren. De huidige badkamer is een belangrijke en volwaardige leefruimte geworden waarin je je ontspant, tot rust komt en vooral geniet. Het hectische leven in onze huidige maatschappij en de geestelijke inspanningen die dagelijks moeten worden geleverd, zorgen voor een sterk groeiende behoefte aan rustmomenten. Het is ook niet vreemd dat wellness bij aspirant-badkamerkopers hoog op het verlanglijstje staat. Badkamers worden ruimer en steeds vaker en suite met de slaapkamer tot een grote ontspanningsruimte omgetoverd.

Intertop Products introduceert de collectie "Kunst in de badkamer" van de bekende kunstenaar Daan van Loenhout. Door een speciaal reproductieproces op doek zijn deze schilderijen met bijbehorende lijsten volledig waterproof en kunnen deze zelfs met een handdouche worden gereinigd. Door de veelzijdigheid van Daan van Loenhout zullen liefhebbers van vrijwel alle kunststromingen een passend doek vinden in de collectie 2008-2009.

Er zijn in Nederland veel kunstliefhebbers; bijna iedere Nederlander heeft wel een of meerdere schilderijen in zijn huis hangen. De badkamer hoeft niet langer te worden uitgesloten! Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.kunstindebadkamer.nl. De badkamerschilderijen uit de collectie van Daan van Loenhout zijn te koop bij de showroomhoudende badkamerspeciaalzaak.

Intertop Products is importeur en ontwerper van inrichtingsartikelen voor de badkamer. Haar producten worden in Nederland door meer dan 500 badkamerspeciaalzaken verkocht. Eind 2007 opende Intertop Products in Arnhem het IP-Expocenter, ontworpen door de bekende architect Kees Marcelis. Deze ultramoderne inspiratie- en testruimte voor badkamers en wellnessproducten kreeg al snel het predicaat `mooiste badkamershowroom van Nederland'. Ook de collectie van Daan van Loenhout wordt in het IP-Expocenter geëxposeerd.