Algemeen

Genieten op niveau, Relaxen op hoog comfort

De zonnige seizoenen zijn weer begonnen. Binnen wordt weer buiten en België wordt verwarmd met gemoedelijkheid. De lekker relaxte zomerhouding is weer aan de beurt. De eigen tuin biedt uitkomst; ontspannen genieten van tuin en zon, het leven was nog nooit zo mooi. Freeline komt met EYESEA; loungemeubilair voor in de tuin.

De meubels doen denken aan een lichte zeebries, even heerlijk wegdromen of gezellig praten met vrienden; EYESEA verhoogt comfort en gevoel. De strakke vormgeving doet niks af aan de comfortabele uitstraling. Sterker nog, de EYESEA-set nodigt bij uitstek uit tot zitten en valt vooral op door het ‘lage’ design. Niet ongemakkelijk onderuitzakken, maar heerlijk loungen op stoel of bank die maar net boven de grond zweeft.

De loungeset bestaat uit een viertal meubels. De loungechair voor wie rustig alleen geniet en twee loveseats. Een voor twee en een voor drie personen. Leuk is ook de koffietafel, deze tafel is met haar uitzonderlijk grote afmetingen (184x104x50 cm) eindelijk eens niet voor een kleintje vervaard. Waar de meeste tafeltjes eigenlijk net voor alles onbruikbaar zijn, is deze grote jongen een lust in gebruiksgemak. De krant lezen of uitgebreid ontbijten? Deze koffietafel stelt gebruiksgemak voorop.

Alle meubels van Freeline zijn 100% Hollands design met een klein Indisch tintje, want daar komt het Viro vlechtwerk vandaan. De handgevlochten meubels zijn kleurecht, UV- en weerbestendig en nagenoeg onderhoudsvrij. Ook de kussens helpen mee aan dat bijzondere Freeline gevoel. Ze zijn voorzien van een Sunbrella hoes die water en vuil simpelweg geen kans laat.



Let’s Lounge!

Verkoopprijzen: Loungechair € 1.295,00, Loveseat 2 € 1.870,00,
Loveseat 3 € 2.495,00 en coffeetable € 1.490,00.
Build for Life