Vloerbekleding

Fusion voor een trendy vloer

Een stoere industriële look. Maar ook een warme, natuurlijke uitstraling. Met de gloednieuwe lijn Novilon Fusion speelt Forbo Flooring op een eigenzinnige manier tegenstellingen uit. Het resultaat is een spannende designcollectie voor wie houdt van een onconventionele, trendy vloer. Fusion wordt straks ook voorgesteld op Batibouw.

Een streling voor je zintuigen... en je voeten. Dat is Fusion kort samengevat. Niet alleen zijn de verschillende ontwerpen fascinerend om naar te kijken, ze voelen elk ook apart aan.
Structuur vs. effen, mat vs. glanzend, breed vs. smal, koel vs. warm, braaf vs. gewaagd... Voor de nieuwe vinylvloerbekleding putten de ontwerpers inspiratie uit drie thema’s, met stuk voor stuk een eigen innovatieve look.

• Basic
Met het thema Basic binnen Novilon Fusion, dat strak en stedelijk oogt, brengt Forbo Flooring de ideale vloerbekleding voor grote, open ruimtes op de markt. Dit jonge thema omvat trendy vinylmotieven met betonlook (Concrete in lichtgrijs en grijs), alsook moderne tegelprints (Stone in beige, grijs en zwart) die de ruimte groter doen lijken. Verder is er het speelse dessin Numero met kalkwitte cijfers tegen een zwarte achtergrond – ideaal voor een kinderkamer!

• Nature
Houtmotieven zijn al langer dan vandaag in trek. Met het thema Nature binnen Novilon Fusion brengt Forbo Flooring een hedendaagse versie op de markt. Zo zijn er de extrabrede maar elegante eiken planken Wood (in tinten grijs, rustiek en warm) die je interieur simpel maar stijlvol inkleden. De speciale reliëffinish en matte uitstraling zorgen ervoor dat deze vinyl haast niet te onderscheiden is van een authentieke houten vloer. Brengen ook warmte in huis: de rustieke en karaktervolle Cerusé-designs (in vergrijsd en donkerbruin). Teak, tot slot, staat voor een uiterst modieuze donkere houten vloer.

• Industrial
Met Mosaico (in blauw, terracotta en zilvergrijs) krijgen liefhebbers van Italiaans design de vinylvloer van hun dromen. Dit haast transparante mozaïekdesign leent zich bijzonder goed voor badkamers en ziet er altijd fris uit dankzij een combinatie van mat en glans, metallic en glas. Industrial omvat daarnaast Chameleon (in zilver, brons en industrieel blauw) die met zijn eigenzinnige reliëfstructuur en zilverglinstering voor een levendige vloer zorgt, en Two Tier, twee traanplaten (in lichtgrijs en grijs) met metallic glitter.

Fusion praktisch
Afmetingen: verkrijgbaar in 2 en 4 m breed
Garantie: 12 jaar
Richtprijs: 18,50 EUR/m2