Bedrijfsnieuws

Freya Van den Bossche bezocht Recticel Insulation op Batibouw

Batibouw 2010 heeft haar deuren gesloten. Recticel Insulation kan opnieuw terugblikken op een succesvolle beursdeelname.
Zo bracht Vlaams minister van Energie Freya Van den Bossche tijdens Batibouw een bezoekje aan de Recticel Insulation stand. Herman Raes, Commercieel Directeur, en Valerie Deraedt, Marketing Manager, gaven haar een woordje uitleg over de gloednieuwe passiefhuisbrochure van Recticel Insulation. De minister ontving daarenboven twee persmappen, over het project 'Renovatie 2020' en over de uitreiking van het Passiefhuiscertificaat aan het massief passiefhuis in Bottelare.

Eerder vorige week vonden namelijk twee persconferenties plaats tijdens Batibouw. Het Passiefhuis Platform overhandigde op de beurs het officiële Passiefhuiscertificaat aan de bouwheer van het massief passiefhuis in Bottelare. Meteen een bekroning voor Recticel Insulation die van bij de start nauw betrokken was bij dit project.

Daarnaast werd de website www.renovatie2020.be officieel gelanceerd bij de start van Batibouw. Deze praktische website, een samenwerking tussen verschillende bedrijven en het Vlaams Energie Agentschap, wil iedereen op een eenvoudige manier info bieden om de meest energiezuinige maatregelen te nemen in het kader van het Energierenovatieprogramma 2020 van de Vlaamse overheid.

Foto (vlnr): Herman Raes, Commercieel Directeur Recticel Insulation Benelux, Vlaams minister van Energie Freya Van den Bossche en Valerie Deraedt, Marketing Manager van Recticel Insulation
Build for Life