Verwarming & Sanitair

Focus op aluminium, ventilatie en vloerverwarming

Van 25 februari tot 7 maart as. nemen Vasco en Thermic deel aan Batibouw. Op een gemeenschappelijke stand van 170 m² tonen ze hun nieuwe designradiatoren in staal en aluminium. Naast de presentatie van paradepaardjes als Bryce, Alu-Zen, Canyon, Zaros/Veltis in aluminium en Arche-Plus, Niva-Soft/XTend Soft, Prado/Ponti in staal, is Batibouw echter ook het decor voor een primeur op vlak van ventilatie. Bovendien presenteert Vasco ook haar verschillende vloerverwarmingssystemen.

Fluisterstille ventilatie

Vasco zet een nieuwe stap in ventilatie. Onder de slogan 'Silent Ventilation' introduceert Vasco in primeur op de Belgische markt een prototype van een fluisterstille ventilatie-unit. Daar waar vele bestaande ventilatiesystemen gepaard gaan met behoorlijk wat geluidshinder, onderscheidt Vasco zich met een werkelijk stille ventilatie. Op de Batibouw-stand kunnen bezoekers alvast kennismaken met de troeven van dit systeem D met warmterecuperatie.

Aluminium in the spotlights

In navolging van de grootscheepse campagne vorig jaar, is een belangrijk deel van de stand op Batibouw gereserveerd voor de nieuwe designradiatoren in aluminium. Ze zijn het resultaat van een nieuw concept dat het energiezuinige aspect van een convector combineert met het comfort van de klassieke radiator. De radiatoren zijn stuk voor stuk hoogtechnologische producten met een innovatieve vormgeving, die garant staan voor comfortabele en functionele warmte.

Vloerverwarming: wooncomfort ten voeten uit

Duurzame verwarming en wooncomfort, het zijn twee thema's die Vasco nauw aan het hart liggen. Dat wordt ook op Batibouw weer aangetoond wanneer Vasco haar verschillende vloerverwarmingssystemen voorstelt. Gelijkmatige warmteverdeling, het ontbreken van tocht of stofcirculatie, een daling van het brandstofverbruik en de combinatiemogelijkheden met designradiatoren zijn duidelijke voordelen van dit type verwarming. Bovendien biedt Vasco sinds kort ook wandverwarming aan, de perfecte aanvulling op de Vasco vloerverwarmingssystemen. Kom naar Batibouw en ontdek de vakkennis die de specialisten van Vasco op basis van 30 jaar ervaring opdeden.

Bezoekers vinden Vasco en Thermic in Hal 12 van Batibouw, op stand 112 en 112B.