Badkamers

Flexibele badkamermeubelen van Alke

ALKE brengt een compleet, duidelijk ‘eenvoudig te vatten’ en flexibel meubelconcept ten behoeve van de gespecialiseerde sanitairvakhandel. Aan de hand van één showroomopstelling kan de detaillist ruim 100 varianten aan haar klanten verkopen. ALKE is constant bezig met prodcutverbeteringen en de ontwikkeling van nieuwe producten. Zo probeert ALKE zoveel mogelijk luxe en comfort aan hun klanten aan te bieden. ALKE heeft een goed functionerende service-afdeling met een eigen service-buitendienst. Ondanks de verdere forse prijsstijging van zo goed als alle kostprijscomponenten kan ALKE de prijsstijging beperken tot gemiddeld 3.5%.

1. COMPLEET

ALKE biedt alle courante vormen en stijlen van badkamermeubilair aan. Elk van de meubelseries is in een ruim aantal maatvoeringen leverbaar. De consument of verdeler kan zijn keuze maken van budgetvriendelijke badkamermeubelen tot series die zich situeren binnen het luxe-segment. ALKE heeft ook een groot aanbod aan meubelen met keramische wastafels, maar er kan ook gekozen worden voor wastafels met andere soorten afwerking. ALKE levert daarnaast ook luxe spiegelkasten in alle mogelijke breedtematen.

2. DUIDELIJK

ALKE hanteert een eenvoudig verkopershandboek met unieke bestelcodes die het bestelproces versnellen. Op deze manier worden verkeerde bestellingen vermeden. Alle ALKE-meubellijnen zijn standaard leverbaar in 7 acutele kleuren (denver eik, antraciet eik, hoogglans wit, basalt grijs, mat wit, cérusé eik, kasteel eik)

3. FLEXIBEL

ALKE heeft alle meubelen op maat leverbaar. Heel wat meubelseries bieden wastafelbladen en onderbouwkasten op maat aan, alsook alle aanbouwkasten zijn op maat leverbaar. De talloze kleurencombinaties zijn eveneens op aanvraag leverbaar.

4. LUXE EN COMFORT

ALKE biedt standaard massief beuken lade-indelingen aan op hun producten. Spiegelkasten zijn prachtig afgewerkt en van een hoog comfortniveau. ALKE zorgt voor een vooruitstrevende afwerking van alle technische onderdelen (lades, scharnieren, ophangsystemen van kasten, kwaliteit van de korpus, wastafelbladen, ...). ALKE-producten hebben tevens een optimale bescherming tegen vochtpenetratie.