Bedrijfsnieuws

Filip Fierens is nieuwe Sales Manager Belux voor Imperbel

Het Belgische bedrijf IMPERBEL, wereldspeler in de waterdichting van daken, heeft zijn rangen versterkt met Filip Fierens als nieuwe Sales Manager Belux. Tot voor kort werkte hij bij Tremco illbruck, wereldleider in chemische dichtingsproducten. “Het voelt goed aan om na een periode buitenland opnieuw in België actief te zijn, zeker bij een onderneming die bruist van de creativiteit.”

Sinds maart is Filip Fierens (47 jaar) bij IMPERBEL de nieuwe Sales Manager voor België en Luxemburg. Hij zal het verkoopteam aansturen en is daarnaast ook de commercieel verantwoordelijke voor de uitbouw van het segment ‘liquid products’ binnen IMPERBEL. Tot voor kort was Filip Fierens Business Development Manager bij Tremco illbruck, dat tot het RPM-consortium behoort en chemische dichtingsproducten voor de bouw produceert zoals voegkitten, pu-schuimen, lijmen en coatings.

Waarom hij naar IMPERBEL overstapte? “De uitdaging om een succesvol verkoopteam te mogen leiden binnen een onderneming die bruist van de creativiteit, dat sprak me meteen aan. Daarnaast heb ik opnieuw de spirit van een zelfstandige Belgische onderneming teruggevonden – een onderneming die bovendien een innovatieve wereldleider in waterdichting is. En na een periode buitenland voelt het goed aan om opnieuw in België actief te zijn”, vertelt Filip Fierens.
Build for Life