Interieur

Fearless living

Fearless living
Jean-Philippe Demeyer begon zijn carrière als antiquair, maar als interieurdecorateur kon hij zijn creativiteit ten volle ontplooien. Al enkele jaren combineert hij oud met nieuw, antiek met vintage, aangevuld met eigenzinnige eigen ontwerpen. Met succes: in binnen- en buitenland staat hij bekend als een van de meest originele interieurontwerpers van het land.

Voor Jean-Philippe is het belangrijkste in een huis niet de ruimte of de inrichting, maar de sfeer. En die wordt bepaald door de objecten: weelderige tapijten, kleurrijke kussens, vrolijke curiosa. Net zoals een nomade die met een karavaan van plaats tot plaats trekt en steeds opnieuw zijn tent uitstalt, kan hij eender welke ruimte een ziel geven met een uitbundigheid van kleuren, vormen en materialen.

De pracht en praal van vervlogen Victoriaanse tijden, het exotisme van Oosterse culturen, de strakheid van modern design: alles krijgt zijn plaats in een uitzonderlijk boek dat enkel omschreven kan worden als 'Nomad glam'. Tijd om afscheid te nemen van de saaiheid en je te storten in de waanzinnige trip die dit boek geworden is.

Bestel dit boek:

Ook interessant