Bedrijfsnieuws

FACQ en haar klanten nemen deel aan de 20 km van Brussel

Op de “20 km van Brussel” van zondag 29 mei liepen niet minder dan 188 sportievelingen mee in de kleuren van FACQ, het Belgische bedrijf dat sinds 1880 specialist is in badkamers, verwarming en energiebesparing. Het team bestond uit 160 mannen en 28 vrouwen, zowel personeel van het bedrijf als trouwe klanten.

FACQ is zowel bij het grote publiek als bij de installateurs en loodgieters van ons land bekend als dé leverancier van badkamers, verwarming en energiebesparing bij uitstek.

Voor de 20 km van Brussel werden het personeel en de klanten van FACQ in éénzelfde ploeg verenigd, het resultaat van een sterk en duurzaam partnerschap tussen de firma en haar klanten, en het gevolg van een vertrouwensrelatie die het bedrijf over de jaren heen met de professionelen van de sector heeft opgebouwd. Deze voelen zich echt lid van de “club van FACQ”.

147 deelnemers uit de ploeg van FACQ haalden uiteindelijk de finish in deze race door de straten van de hoofdstad. De beste prestatie was een 190e plaats, op 1 uur en 16 minuten van de winnaar.

« Voor een bedrijf zoals FACQ is het belangrijk om aanwezig te zijn op een evenement met een sterke focus op sport en competitie. Regelmatig sporten is cruciaal voor onze gezondheid en ons algemeen welzijn. Als distributeur van badkamers zien ook wij onszelf als leveranciers van welzijn » verklaart Damien Vanden Dael, gedelegeerd bestuurder van FACQ en zelf enthousiaste deelnemer aan de 20 km.
De firma FACQ blikt uitermate tevreden terug op deze ervaring en denkt nu al aan een hernieuwde deelname in 2012.
Build for Life