Badkamers

Extreme flexibiliteit met nieuwe aanpasbare meubelwastafels

VARIABLE, het nieuwe gamma aanpasbare meubelwastafels van Villeroy & Boch, zal het leven van de architect ongetwijfeld vereenvoudigen. De specialist in sanitaire inrichting stelt namelijk designoplossingen voor die aan alle architecturale vormen kunnen beantwoorden. Zo maakt VARIABLE het mogelijk om badkamers met uiteenlopende en gepersonaliseerde vormen te ontwerpen. VARIABLE heeft, naast haar aanpasbare en praktische eigenschappen, bovendien een sober en elegant design dat perfect inspeelt op de behoeften van ontwerpers en architecten van (half-)openbare gebouwen, zoals hotels en restaurants.

Dit nieuwe product is de geschikte oplossing voor studiebureaus en interieurarchitecten die, naast het design, de flexibiliteit van een aanpasbare meubelwastafel waarderen. VARIABLE leent zich perfect voor elke architectuurvorm, ongeacht of de ruimtes nu zeer klein zijn of pecifieke vormen of hoeken hebben. Deze wastafel past zich immers aan elke vorm en combinatie aan.
VARIABLE bestaat in zes formaten, waarvan er bij de productie vier kunnen worden aangepast en afgekant naargelang de gewenste grootte. Deze versies bevatten een wastafel van 80 cm breed. Daarnaast zijn er de drie andere versies van 100 cm breed, met een gecentreerde of asymmetrische, naar rechts of links verplaatste, wasbak. Aan die modellen werd onlangs een wastafel met een breedte van 180 cm toegevoegd, net als een duo-comfortabele versie van 160 cm breed.



Op designvlak werd niets aan het toeval overgelaten. Deze wastafel is nauwgezet ontworpen en combineert esthetiek en comfort met winst aan ruimte. De wasbakken van de wastafels zijn ruim (38 x 55 cm), terwijl de bijbehorende tafel, met een diepte van 33 cm, uiterst praktisch is en weinig plaats inneemt. Dit biedt tal van voordelen, voornamelijk voor de badkamers van hotels die vaak kleiner zijn. Het gamma neemt de vormen van Blanc Alpin en Pergamon aan, die beiden verkrijgbaar zijn in Ceramicplus, een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. Alle modellen zijn uitgerust met een optioneel geïntegreerde overlooppijp, een handdoekenhouder en een zeepdispenser. De wasbakken kunnen tevens worden voorzien van driegatsmengkranen.

Het VARIABLE assortiment past bovendien perfect bij de inbouwkasten van de Central Line reeks van Villeroy & Boch. Deze zijn beschikbaar in gelakt wit of zwart, in kersenhout en grijsblauw, en in ebbenhouten bruin en okkernoot.