Isolatie

Eurowall spouwisolatie nu met handig rasterpatroon

De Eurowall spouwisolatieplaten van Recticel Insulation zijn reeds standaard voorzien van een handig rasterpatroon op de reflecterende zijde. Hierdoor is het voor de metselaar gemakkelijker om de plaats voor de spouwankers te bepalen. Een smetlijn trekken, wordt dan namelijk overbodig. Ook het verzagen van de platen is eenvoudiger dankzij de rasterprint: het telkens opnieuw meten van de platen is niet meer nodig.

Deze rasterbedrukking wordt overigens ook toegepast voor Eurofloor vloerisolatie. Hier is in het geval van vloerverwarming het aanbrengen van de leidingen een stuk eenvoudiger dankzij dit rasterpatroon op de platen.

De bedrukking op de platen laat nu bovendien ook het Keymark kwaliteitslabel zien. Keymark is een garantie dat alle Recticel Insulation producten voldoen aan de hoogste, Europese kwaliteitsnormen.

Recticel Insulation is voortdurend op zoek om haar isolatieproducten en –oplossingen te verbeteren, en komt met dergelijke aanpassingen tegemoet aan de behoeften van de aannemer.