Verwarming & Sanitair

Elektrische temperatuurregeling nu ook voor wanden

Afzonderlijk gedefinieerde en behaaglijk warme zones creëren: dat kan met de Schlüter-Ditra-Heat-E elektrische vloertemperatuurregeling. Wat tot voor kort alleen mogelijk was voor vloerbekledingen uit keramiek of natuursteen, kan met dezelfde bekledingen nu ook aan de wand. Nieuwe sets voor wandtemper atuurregeling zijn nu beschikbaar om snel en veilig aangename warme oppervlakken te creëren. Bovendien heeft Schlüter-Systems een nieuwe thermostaat ontwikkeld voor het Ditra-Heat-E systeem.

Elektrische systemen voor het verwarmen van wanden vinden steeds meer hun weg in het interieur. Met de nieuwe sets voor wandtemperatuurregeling biedt Schlüter-Systems de mogelijkheid om dit systeem eenvoudig in te bouwen. De Schlüter-Ditra-Heat-E-WS complete sets bevatten alle componenten voor de efficiënte verwarming van wandoppervlakken: vooraf gefabriceerde ontkoppelingsmatten en verwarmingskabels in overeenkomstige lengten zijn eveneens inbegrepen, net zoals de nieuwe Schlüter-Ditra-Heat-E-R thermostaat met touchscreendisplay. Omdat het systeem voldoet aan het algemene bouwtechnische testcertificaat (abP) als contactafdichting en de bekleding dankzij de bewezen DITRA-technologie wordt ontkoppeld, is het mogelijk om de wanden van een inloopdouche aangenaam warm te maken. De verwarmingsprestaties bij wandinstallatie variëren naar keuze tussen 136 W/m2 – dit bij plaatsing van de verwarmingskabels op de vloer om de drie noppen - of 200 W/m2 bij plaatsing om de twee noppen op de ontkoppelingsmat.

Elektrische temperatuurregeling nu ook voor wanden

Met Schlüter-Ditra-Heat-E-R wordt ook een nieuwe, moderne thermostaat voorgesteld met gekleurd touchscreen-display voor een eenvoudige en tijdgestuurde elektronische temperatuurregeling van vloer- en wandbekledingen. Naar keuze kan het apparaat ofwel als thermostaat voor de vloerverwarming worden gebruikt, ofwel als thermostaat voor de vloerverwarming en kamerinstelling. Dankzij de afmetingen van 5,5 x 5,5 cm is de nieuwe thermostaat compatibel met de meeste courante schakelaar-afdekplaatjes.

Ook interessant