Bedrijfsnieuws

Eijerkamp Wonen is optimistisch over toekomst

Eijerkamp Wonen uit Zutphen is optimistisch gestemd over de toekomst. Directielid Evert-Jan Eijerkamp voorziet op redelijke termijn een herstel van de markt. De woninginrichter baseert zich daarbij op de ervaringen van de eigen winkelvloer. Zo is zichtbaar dat de consument weer belangstelling toont voor het aanbod in het deel van de markt, waarin Eijerkamp Wonen actief is.

Het bedrijf probeert om met een diversiteit van collecties en presentaties een zo groot mogelijke groep consumenten aan te trekken. Het enthousiasme van Eijerkamp over de woonmarkt wordt op tal van manieren tot uiting gebracht op de winkelvloer en dat blijkt succesvol te zijn. Hiervoor wordt samengewerkt met diverse partners, zoals VT Wonen. Volgens eigen zeggen is Eijerkamp de eerste zelfstandige winkelformule met een collectie accessoires van VT Wonen op de winkelvloer.

Eigen stylisten geven de presentaties op de winkelvloer vorm, waardoor consumenten inspiratie op kunnen doen. Volgens mededirectielid Hans-Jaap Eijerkamp is professionalisering hard nodig in de woonbranche. Bij Eijerkamp geloven ze daarnaast in samenwerking met jarenlange partners.

Gebaseerd op: Meubel
Build for Life