Algemeen

Eerste tegelbedrijf uit Vlaams-Brabant behaalt kwaliteitslabel

Qualibouw reikte afgelopen maandag het kwaliteitslabel voor de bouwsector uit aan “TEGELS DE ROY”. Het bedrijf uit Merchtem is daarmee het eerste tegelbedrijf met een kwaliteitslabel in de provincie Vlaams-Brabant. Hiermee onderscheid het bedrijf zich in zijn sector en geeft tegelijk aan zijn medewerkers een onderscheiding van het betere vakmanschap.

Qualibouw-label

Het “Qualibouw”-label wordt afgeleverd aan bedrijven in de bouwsector die voldoen aan de 4 pijlers waarop het label steunt. Na een begeleiding worden de bedrijven gescreend op hun financiële toestand, hun administratie, hun technische uitvoering bij de klant en hun klanttevredenheid. Uit deze screening haalt het bedrijf de nodige feedback die hen toelaat de kwaliteit permanent te verbeteren. Het bedrijf, dat het label voert, schept vertrouwen bij de klant. De bouwheer krijgt de garantie dat bij het bedrijf de solvabiliteit, registratie en inhoudingsplicht in orde zijn. Dat het bouwproject wordt uitgevoerd volgens de Technische Voorschriften van het Wetenschappelijk Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf en in het klanttevredenheidsonderzoek uiten de klanten hun tevredenheid over de samenwerking.

Tegels De Roy

Tegels De Roy staat sedert 1947 garant voor een traditie en knowhow die 3 generaties ver gaat. Na 60 jaren passie en vakmanschap voor tegels en tegelwerken neemt het bedrijf een unieke positie in de tegelmarkt in door hun vak- en materialenkennis, eigen vloerders en een nauwgezette werfopvolging. In de recent vernieuwde toonzaal van 2 verdiepingen, vindt u een ruim gamma aan keramische vloer- en wandtegels, mozaïek en natuursteen.

Uitreiking van het label

Het kwaliteitslabel voor de bouwsector werd uitgereikt op maandag 30 augustus 2010 aan Dhr. Roel Degreef, geflankeerd door zijn vader Paul Degreef. “Het is door de economische onderzekerheid die ons land kent dat mensen naar nog meer naar vertrouwen zoeken” : legt projectcoördinator Dirk Smeets uit. . “Voor Tegels De Roy is dit de bekroning van continue opvolgen, kort-op-de-bal spelen en het goed verzorgen van de klantrelaties” : aldus Roel Degreef. “De voorgaande generaties in dit bedrijf, hebben hier hard voor gewerkt en nu krijgt het bedrijf dat wat het verdiend, een label”, zegt de fiere vader. “Bedrijven kunnen diverse troeven uitspelen door het behalen van deze certificatie en tegelijk onderscheiden ze zich in de markt door te gaan werken volgens ons kwaliteitssysteem” : voegt Smeets eraan toe.
Build for Life