Bedrijfsnieuws

Eerste bouwmarkt met biologisch afbreekbare cadeaukaart

Doe-het-zelfketen Praxis is de eerste bouwmarkt die een milieuvriendelijke Cadeaukaart op de markt zet. De kaart is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en is volledig biologisch afbreekbaar. De Cadeaukaart is verkrijgbaar bij alle Praxis-vestigingen én via www.praxis.nl. Verjaardag, geboorte, verhuizing, house warming, huwelijk of verbouwing. Het zijn allemaal goede redenen om een Praxis Cadeaukaart te geven. Als daar tenminste nog een reden voor nodig is, want wie wil er nou geen Cadeaukaart voor 40.000 cadeau-ideeën. Vanaf vandaag is de Praxis Cadeaukaart verkrijgbaar én inwisselbaar bij alle Praxis-vestigingen.

De Praxis Cadeaukaart is te verkrijgen voor elk bedrag tussen de 10 en 250 euro en kan in delen worden uitgegeven. “Het is voor het eerst dat we bij Praxis een eigen Cadeaukaart introduceren”, vertelt Guido Jacobs, Formule Manager van Praxis. “Een cadeautje als dit, verdient een mooie verpakking. Daarom zit de kaart in een geschenkenvelopje, waarin ook ruimte is voor een persoonlijke wens. Wat ook zo handig is, is de service via internet, waarbij je je saldo kan opvragen. In enkele muiskliks op www.praxis.nl achterhaal je je resterende saldo. Daarnaast is de Praxis Cadeaukaart nog eens goed voor het milieu omdat hij biologisch afbreekbaar is. Dus je kunt hem met dubbel goed gevoel weggeven!” Guido Jacobs vervolgt: “Onze vestigingen hebben een uitgebreid assortiment aan klus- en woonproducten. Met de Praxis Cadeaukaart geef je in wezen 40.000 cadeaumogelijkheden aan de gelukkige ontvanger. En daar zit áltijd iets naar wens tussen.”

Over Praxis

Praxis is een van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Praxis bestaat uit 139 winkels inclusief 28 megastores. Elf van de megastores hebben daarnaast een tuincentrum. Naast het reguliere doe-het-zelf assortiment vindt de klant bij Praxis een uitgebreid assortiment voor woninginrichting. Praxis maakt deel uit van de Maxeda DIY Groep, de marktleider in de Benelux. Praxis heeft bijna 5.000 mensen in dienst
Build for Life