Tuinmeubels

Een revitaliseringskuur voor uw tuinmeubilair

De tekenen liegen er niet om: de dagen worden langer, de eerste narcissen staan in bloei, de zwaluwen vliegen weer door de lucht, … We hoeven er niet meer aan te twijfelen: de lente is in aantocht. Voor vele Belgen is dit de ideale gelegenheid om na een winter aan de haard opnieuw volop van hun tuin te genieten. Belgen zijn trouwens zot op tuinmeubelen en nog meer als die uit hout gemaakt zijn. Die trend, die we al enkele jaren vaststellen, vertaalt zich in een terugkeer naar het natuurlijke en het authentieke in een tuin die steeds meer als een volwaardig verlengstuk van het huis gezien wordt, maar dan in open lucht.

De lente hult het landschap in een sluier van licht en levendige kleuren. Het zou zonde zijn om dat tafereel te verpesten met meubelen die aangetast zijn door de barre weersomstandigheden van de winter… Vooraleer we ten volle van een houten terras, stoelen, tafels, eventueel zelfs een tuinhuis of een poolhouse kunnen genieten, kan het dus zeker geen kwaad om die eens een kleine revitaliseringskuur te geven.

Vetvlekken, verkleuring, mos, uitwerpselen van vogels, …: de winter heeft zijn sporen achtergelaten op een hout dat doorheen de jaren dreigt te verbleken. Met de producten van V33 geeft u uw tuinmeubelen hun glans terug, waarna u met een gerust gemoed uw lange namiddagen met vrienden of familie in de open lucht kunt doorbrengen. V33 heeft immers een volledig gamma van onderhouds- en reinigingsproducten voor tuinmeubilair in huis. Die producten zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren afhankelijk van het oorspronkelijke kleur van het hout en het gekozen product. Ze reinigen en beschermen uw tuinmeubilair grondig en met alle respect voor hun originele kleur, streepvorming… en het milieu!

Een zo goed als nieuw terras met Shampoo Tuinhout
Shampoo Tuinhout (verkrijgbaar in bussen van 5 liter) is de jongste telg in de V33-familie. Dit is het ideale product om een terras in exotisch hout grondig te reinigen. Met slechts één flesje kunt u een oppervlakte van ongeveer 150 vierkante meter er opnieuw proper en nieuw laten uitzien. De houtshampoo wordt aangebracht met een borstel en ontvlekt, ontvet en zuivert het hout en geeft het zijn originele kleur terug. Er gaat niets boven een grondige reiniging van uw terras alvorens er een afwerkingsproduct op aan te brengen.Reinigen, onderhouden en vooral beschermen
In het gamma van V33 vindt u werkelijk alles voor het reinigen, onderhouden en beschermen van tuinmeubilair. Een grondige reiniging volstaat immers niet altijd. Het aanbrengen van een extra beschermingslaag voorkomt beschadigingen door vocht, door de verrassingen die het weer soms voor ons in petto heeft of gewoonweg door het dagelijkse gebruik ervan. In dat licht heeft V33 een waaier aan producten ontwikkeld die tegemoetkomen aan verschillende behoeften in verband met het mooier maken van houten tuinmeubelen.

De Reiniger van V33 verwijdert vlekken, vet en mos, en geeft het hout zijn originele kleur terug.
De Lazuur Tuinhuis bedekt het hout met een ondoorschijnende en waterdichte laag, die het een optimale bescherming biedt tegen vochtaantastingen. Dit product is verkrijgbaar in de tinten “Hout” en “Kleur”, allebei met 10 verschillende kleuren.

Voor mooiere en lichtere meubelen is er de Olie Tuinmeubilair, die het hout doeltreffend beschermt en grondig voedt. De variant Olie Extreme Levensduur Tuinmeubilair biedt nog meer weerstand dankzij een superwaterdichte formule die verrijkt is met was en anti-UV-agenten. Deze oliën zijn bedoeld voor kleine oppervlakken en zijn verkrijgbaar in traditionele potten of in sprays.Ook terrassen worden blootgesteld aan diverse aantastingen door dagelijks gebruik: sporen van hakken, krassen van stoelen, uitwerpselen van vogels, … Om beschadigingen te voorkomen, beschermt de Olie Terras het hout zowel op als onder het oppervlak steeds met de nodige aandacht voor het natuurlijke aspect ervan. De variant Olie Extreme Levensduur Terras biedt op zijn beurt nog meer bescherming op langere termijn.

Dankzij de producten van V33 geniet u nog jarenlang van heerlijke en gezellige barbecues op uw terras of deugddoende siësta’s in uw ligstoel.