Keukens

Een professionele stijl voor moderne keukens

Kookpotten of een emmer vullen, handen wassen, groenten schoonmaken, afwassen, de keukenkraan is een essentieel ingrediënt in elke keuken. Daarom zijn functionele kwaliteit en een perfecte afwerking absolute vereisten. Een perfect werkende kraan maakt werken in de keuken niet alleen makkelijker, maar ook plezierig.

Grohe heeft de kwaliteitsvereisten zeer hoog gelegd. De innovatieve technologieën en gepatenteerde materialen geven de nieuwe keukenkranen Essence en Minta een extreem lange levensduur. Na jaren dienst zullen de kranen nog even makkelijk te bedienen zijn als op de eerste dag. Het vuilafstotende en krasbestendige oppervlak behoudt jarenlang zijn schitterende glans. Het design van Minta en Essence is niet alleen functioneel en ergonomisch, het past ook perfect in een moderne keuken.

Essence – pure klasse
Lineair design, geometrische elementen, strakke vormen – Essence is de ware essentie van pure schoonheid. Ontdaan van alle overbodige franjes, combineert deze uitgesproken moderne kraan drie gestileerde cilindrische vormen tot een zeer elegant geheel dat opvalt door de parallelle plaatsing van de greep en de uitloop. Het minimalistische design past perfect in gestroomlijnde en gestructureerde keukens, maar zal ook elegant harmoniëren met een meer decoratieve keuken.
Essence torent fier uit boven gootstenen of aanrechten en is altijd klaar voor gebruik. Met zijn uitzonderlijke functionaliteit kan deze kraan de meest uiteenlopende keukentaken aan. De lange draaibare uitloop reikt tot in de verste hoeken van de gootsteen. Essence is ook beschikbaar met een uittrekbare mousseur: heel makkelijk om kommen, emmers en potten van elke hoogte te vullen, maar ook om groenten schoon te maken.
De kraan is beschikbaar in chroom of met een geavanceerde supersteel-afwerking. Deze unieke afwerking lijkt op roestvast staal en is beter bestand tegen krassen. Supersteel is ook makkelijk schoon te maken en vuilafstotend. Kortom, het perfecte materiaal voor een designkraan.

Minta – verrassend origineel
Minta keukenkranen zijn beschikbaar in drie designs. Of u nu kiest voor het gebogen design, de hoekige versie of het u-vormige model, Minta blijft trouw aan zijn specifieke stijl die gekenmerkt wordt door de cilinder die haaks op de uitloop staat.
Minta is verrassend anders en laat van zich spreken. Deze kraan is ontdaan van alle decoratieve elementen die de aandacht van zijn inherente schoonheid zouden afleiden. Door zijn praktische hoogte passen zelfs hoge potten onder de draaibare uitloop. De modellen uitgerust met een uittrekbare mousseur – nu ook beschikbaar in de u-vormige versie – bieden nog meer comfort.
Minta is ook beschikbaar in diverse afwerkingen. Naast schitterend chroom, is er de exclusieve supersteel-afwerking die lijkt op roestvast staal en uiterst duurzaam is.

Een keuken op maat
Professionele koks zijn weg van Minta en Essence, niet alleen omwille van hun design, maar ook voor hun praktische bediening. Deze kranen geven elke keuken een uniek cachet en laten u genieten van water als nooit tevoren. Een echte maatkeuken vraagt om een kraan met een sterke persoonlijkheid, een kraan die precies afgestemd is op uw unieke behoeften – een kraan zoals Essence of Minta.