Verbouwen

Een nieuw huis of verbouwing? Maak gebruik van deze handige apps

Een nieuw huis of een flinke verbouwing brengt vaak veel stress met zich mee. Tussen je werk, je sociale leven en je hobby's moet je tijd zien te vinden om te klussen, meubels uit te zoeken en veel te discussiëren met je partner over het interieur en de kleur van de muren. Je kunt hulp vragen van je familie of vrienden, maar in 2013 kun je natuurlijk ook de hulp inschakelen van een aantal handige apps.

Klus+

Dit is een hele handige app voor bijna iedere klus. De app is afkomstig van de site Veiligheid NL, waardoor je zeker weet dat je de klus niet alleen goed, maar ook veilig uitvoert. De app geeft duidelijke aanwijzingen en zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Ideel om onnodige frustratie te vermijden.

Bouwdepot app

Bij grote verbouwingen kun je gebruik maken van een zogenaamde bouwdepot. Dit is een extra geldbedrag bovenop je hypotheek voor je verbouwingskosten. De facturen van je bouwonderdelen stuur je naar de verzekeraar, die het geld vervolgens op je rekening stort. Met de Bouwdepot app van Aegon (alleen beschikbaar voor klanten van Aegon) kan dit eenvoudiger en sneller. Je maakt een foto van de factuur, en het bedrag wordt binnen één werkdag op je rekening bijgeschreven.

Houzz Interior Design Ideas

Deze veelzijdige app is ideaal om inspiratie op te doen voor je interieur. Door CNN werd de app al eens de Wikipedia of interior and exterior design genoemd. Je kunt eenvoudig duizenden foto's bekijken, gecategoriseerd op stijl, ruimte en locatie. Natuurlijk kun je alles op je persoonlijk pagina opslaan. Het is verreweg de grootste database van interieur ideeën.

Ook interessant