Een houten terras dat blaakt van gezondheid

29 maart 2010 Bron: V33
Een terras vormt de overgang tussen woning en tuin. En in hout biedt het bovendien talloze voordelen: een natuurlijke en ongedwongen aanblik die past bij vele stijlen, een aangenaam materiaal dat zich gemakkelijk laat bewerken en duurzaam is … Maar om er met volle teugen van te kunnen genieten, moet je toch één basisregel naleven: het onderhoud.

Olie Terras

Voor het onderhoud van terrassen, vlonders of het hout rond een zwembad stelt V33 de ‘Olie Terras’ voor. Deze olie met haar ‘marineformule’ werd speciaal ontwikkeld voor de optimale bescherming van horizontaal buitenhout dat aan water wordt blootgesteld, zonder de natuurlijke aanblik ervan te veranderen. Met haar natuurlijke bestanddelen (urethaan-alkydharsen) voedt ze het hout door de vezels te beschermen, en verfraait ze je terras of vlonders met een gelijkmatige tint.

Olie Extreme Levensduur - Terras

Deze ultrawaterdichte olie bestaat uit natuurlijke oliën voor een grotere ondoordringbaarheid, en uit wassen voor meer weerstand tegen vlekken en vet. Met haar formule op waterbasis droogt ze snel en geurloos. Dankzij de extreme levensduur vergt ze minder onderhoud. Een nieuwe laag aanbrengen is dan ook zelden nodig.

Olie Terras
- Verkrijgbaar in pot van 2,5 l (voor 25 m2) – prijs: €9,90
- Kleuren: kleurloos en Bangkirai

Olie Extreme Levensduur - Terras
- Verkrijgbaar in pot van 2,5 l (voor 25 m2) – prijs: € 38,90
- Kleuren: kleurloos en Bangkirai

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo