Bedrijfsnieuws

Durabrik houdt renovatie-opendeurdag

Durabrik bouwbedrijven stelt op zondag 25 maart twee pas vernieuwde woningen open voor een kijkbezoek. De bedoeling is om potentiële bouwheren de kans te geven om ervaringen uit te wisselen met de eigenaars. Bovendien wijst Durabrik op het belang van een centraal aanspreekpunt bij renovatiewerken.

Bouwgrond wordt schaars en dus steeds duurder. Gevolg: meer en meer mensen zoeken hun toevlucht tot verbouwingen. Meer nog dan bij nieuwbouw is bij een verbouwing nood aan goed gecoördineerd maatwerk. Met de opendeurdag bewijst Durabrik daarvoor een geschikte partner te zijn. Wie dat wil, kan daar komende zondag zelf over oordelen, op twee locaties en telkens tussen 14u en 17u.

Locatie 1: Deerlijk
Een huis, pas opgeknapt. En dan plots een vlammenzee. De brandweer is snel ter plaatse. Maar ook het bluswater laat sporen na. Een moeilijker startpunt is nauwelijks denkbaar. Toch is uit die puinhoop een gezellige woning herrezen met veel aandacht voor creatieve architectuur.

Adres: Schragenstraat 30, 8540 Deerlijk


Locatie 2: Evergem
Bouwen, sparen en na een paar jaar uitbreiden. Het is een typisch Belgisch fenomeen. Of het ook op een stijlvolle manier kan? Natuurlijk. Het project in Evergem toont aan hoe je een “dertien in een dozijn”-woning ombouwt tot een huis boordevol karakter.

Adres: Doornzeelsestraat 24, 9940 Evergem
Build for Life