Algemeen

Draagbaar Vantage touchscreen-webtablet TPT1210-1

Vantage, de pionier in domoticasystemen, heeft haar assortiment van aanraakschermen uitgebreid met de TPT1210-1. De TPT1210-1 is een upgrade versie van de met een award beloonde draadloze touchscreen TPT1210. Dit draadloze scherm kon men vlot van kamer tot kamer meenemen en via aanpasbare schermmenu’s rechtstreeks verlichting, alarm, muziek en veel meer bedienen.
Een schepje bovenop naast de bediening van uw volledige woning en de webtoepassingen biedt Vantage met dit nieuwe touchscreen
• Meer geheugen
• Een snellere processor
• Een nieuw design
• Een nieuwe pedestalvoet waarin het touchscreen klikt

Dit webtablet combineert de totale controle van het Vantage systeem dankzij de krachtige Vantage infusion software met de functionaliteiten van een webapplicatie. Of het touchscreen nu op zich gebruikt wordt, in een drager wordt geklikt en wordt meegedragen of aan de muur wordt bevestigd, de eigenaar kan op gelijk welke plaats in zijn woning draadloos genieten van de interactie met zijn/haar Vantage controle systeem en zo eenvoudig alle hierop aangesloten applicaties bedienen.

Bediening met 1 vinger

De Vantage aanraakschermen bieden een aantrekkelijke oplossing om op een effectieve en eenvoudige manier alle gecompliceerde subsystemen zoals TV, audio, verlichting, videocamera te bedienen en dit op maat van de eigenaar. De verschillende touchscreen versies variëren in afmeting, functionaliteit en mogelijkheden. Vantage heeft zo voor elke kamer, elke stijl of smaak wel een touchscreen in assortiment. Zo zijn er 2 belangrijke versies te onderscheiden:
• Touchscreens die enkel en optimaal bestemd zijn om in de muur in te bouwen zoals bv de TPT650
• Draagbare en draadloze versies zoals deze TPT1210-1 en de reeds bestaande kleinere variant de TPT700

Verder informatie over Vantage touchscreens en andere Vantage producten vindt u terug op onze website www.vantage-emea.com.
Build for Life