Badkamers

Douchegoot met strak design en rechte lijnen

Douchegoot met strak design en rechte lijnen
De Viega Advantix Vario douchegoot
Een strak lijnenspel afgewisseld met hoek- en U-vormen domineren momenteel de badkamer als het om douchegoten gaat. De Viega Advantix Vario douchegoot met strak design en rechte lijnen sluit naadloos op deze trend aan. De meervoudig bekroonde douchegoot van Viega wordt steeds vaker ingezet als designelement in de badkamer.

Van 30 cm tot 280 cm

De Viega Advantix Vario wordt standaard geleverd in een lengte van 120 cm en kan naar wens tot een lengte van 30 cm worden ingekort. Talrijke varianten zijn echter mogelijk. Met het verbindingsstuk kunnen bijvoorbeeld douchegoten met een totale lengte van maar liefst 280 cm worden samengesteld. En met de haakse verbindingstukken kan de trend naar rechte, strakke lijnen op de badkamervloer net zo goed worden doorgezet in hoek- of U-vorm.

Viega - Douchegoot met strak design en rechte lijnen

Fraaie afwerking

De afwerking voor het oog is uitgesproken fraai. De smalle insteekroosters en afdekkappen zijn nu niet alleen leverbaar in de bekende matte en hoogglans RVS-uitvoeringen, maar ook in de kleuren zwart en wit. Om het je helemaal gemakkelijk te maken, heeft Viega de Advantix Vario-douchegoot uitgevoerd met een zelfreinigende afvoer.

Ook interessant