Dorma lanceert een innovatie offensief op de BAU 2015

12 februari 2015 Bron: Dorma
Op de BAU 2013 presenteerde de Dorma Groep reeds een overzicht van toekomstige & innovatieve toegangsoplossingen en beveiligingssystemen. Nu maakt het familiebedrijf zijn beloftes waar met de lancering van deze en nieuwe innovatieve producten op de BAU 2015. Onder de slogan "ACCESS TO INNOVATION" presenteerde Dorma zes nieuwe producten, plus een prototype van de carrouseldeur met een geluidsarme, versnellingsconstante en bijzonder compacte aandrijving.

"Een groot deel van de producten die wij introduceerden tijdens BAU 2013 - zoals het nieuwe MATRIX AIR elektronische toegangscontrole beslag – zullen dit jaar nog beschikbaar zijn. Daarnaast komen nog eens vijf nieuwe producten die de diepte van onze innovatieve kracht onderstrepen", aldus Thomas P. Wagner, CEO van de Dorma Groep.

Alle zes innovaties bieden een uitzonderlijk ontwerp, geavanceerde technologie en een uitstekende kwaliteit, gecombineerd met een verbeterd comfort, bedieningsgemak en vereenvoudigde en snellere installatiemogelijkheden.

Dorma
Mundus, een innovatieve reeks hoekbeslag voor glazen deuren en wanden met bijna onbegrensde ontwerpmogelijkheden

Dorma
Matrix Air, het vlakste elektronische toegangscontrole beslag op de markt, gecombineerd met een elektronische cilinder die zich flexibel laat aanpassen aan de dikte van de deur.

Innovatie is iets dat de klant ten goede komt. Daarom lag de focus tijdens BAU 2015 op de presentatie van de verschillende voordelen en de ‘Unique Selling Points’ van onze nieuwe producten, afgestemd op de behoeften van onze verschillende klantgroepen - van architecten en opdrachtgevers tot distributeurs, installateurs en ten slotte de exploitanten en gebruikers van een gebouw ", geeft Thomas P. Wagner aan.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo