Interieur

Dit weekend start woonbeurs Ideaal Wonen in Leuven

Ideaal Wonen in Huis en Tuin, de Leuvense woonbeurs die al voor de 41ste maal plaatsvindt gaat dit weekend van start in de Brabanthal van Leuven. Opnieuw kunt u er kennismaken met de producten, diensten en speciale beursvoorwaarden van 180 exposanten uit meer dan 40 sectoren. Het aanbod is inderdaad bijzonder ruim: van airconditioning tot zwembaden, van meubelen tot tuinen, van binnenhuisinrichting tot woningbouw. Iedereen die wil renoveren, bouwen, zijn interieur inrichten of een tuin aanleggen, vindt er beslist zijn gading.

Extra gezellige beurs
Om uw beursbezoek nog aangenamer te maken, organiseert men ook enkele speciale avonden. Op vrijdag 15 maart is er van 19 tot 23 uur de avant-première (met party achteraf om 22.30 uur). U wordt dan aan de ingang verwelkomd met een glaasje bubbels. Dat gebeurt ook op vrijdag 22 maart tijdens de nocturne. Ook die dag is de beurs open tot 23 uur (bubbels vanaf 19u). En de hele beurs lang kunt u na uw bezoek even tot rust komen in de champagnebar. Hebt u nog kleintjes thuis? Een babysit is niet nodig. De hele beurs lang kan uw kroost gratis terecht in de kinderopvang aan de ingang.

Infosessies
Uiteraard bent u op zoek naar informatie over alles en nog wat. Over de producten en diensten verwijzen u graag naar onze exposanten. Ze zullen u met plezier te woord staan. Maar daarnaast organiseren we ook infosessies tijdens de Dag van de Bouw, op maandag 18 maart van 14 tot 23 uur.

Praktisch

Datum:
van zaterdag 16 tot en met zondag 24 maart 2013

Openingsuren:
Za en zon: 14 tot 20 uur
Ma 18/03: 14 tot 23 uur
Vrijdag 22/03: nocturne 14 tot 23 uur

Waar:
Brabanthal, Leuven

Meer informatie vindt u op de website www.ideaalwonen.be