Keukens

Deze inbouwapparatuur verhogen de waarde van je keuken

Deze inbouwapparatuur verhogen de waarde van je keuken
Investeren in een nieuwe keuken kan een flinke duit kosten, maar soms is het verstandig om hier wél in te investeren. Niet alleen als je net in je nieuwe koophuis woont, maar ook als je van plan bent over een aantal jaar te verhuizen. Een nieuwe keuken met kwalitatief goede apparatuur kan de vraagprijs van jouw koopwoning namelijk flink verhogen. De keuken is toch een van de ruimtes waar veel potentiële kopers kritisch naar kijken. Daarnaast zijn ze vaak bereid om extra te bieden wanneer er een mooie keuken toegevoegd is. De volgende apparaten zou je eens moeten bekijken om de waarde van je huis te verhogen.

Kokend waterkraan

Koken waterkranen zijn haast niet meer weg te denken uit luxe keukens, omdat ze voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Een kopje thee of volledige theepot is bijvoorbeeld binnen een paar seconden gezet. Ook kun je de kokend waterkraan heel goed tijdens het koken gebruiken, om bijvoorbeeld je pasta of rijst sneller klaar te maken. Tegenwoordig heb je hier niet meer twee aparte kranen voor nodig, maar kun je alles combineren in één keukenkraan.

Een goede combinatie van ovens

Een combi-oven is altijd een plus in de keuken. Dit is een combinatie tussen een magnetron en een oven, waardoor je eigenlijk van alle gemakken voorzien bent. Als je het écht uitgebreid en compleet wilt hebben, kun je nog kijken naar een stoomoven. De Siemens studioLine stoomoven bijvoorbeeld, welke ontzettend multifunctioneel is. Je kunt namelijk een volledige maaltijd in deze oven zetten, waarbij alle ingrediënten heel precies bereid worden. Het eten houdt meer vitaminen en mineralen vast in een stoomoven, dus is het ook nog eens veel gezonder!

Een klimaatkast

Ben je een echte wijnliefhebber? Dan misstaat een wijnklimaatkast zeker niet in je keuken. Zo blijven jouw favoriete wijnen op de perfecte temperatuur bewaard en kun je deze ook direct opentrekken, mocht je daar zin in hebben. Wist je dat niet alleen wijn, maar ook bier perfect bewaard kan worden in een klimaatkast? Heb je bijvoorbeeld speciale bieren in de kast staan, dan kun je deze het beste op een bepaalde temperatuur bewaren. Een klimaatkast in je keuken voegt echt luxe en stijl toe aan de keuken.

Wat extra investeren in je keuken kan je later in het verkoopproces weer een hoop opleveren. Daarnaast kan je natuurlijk zelf ook lang van deze extraatjes genieten welke het leven nét ietsje makkelijker en vooral luxer maken!