Interieur

Design douchegoten nu ook met afdekking van glas

TECE heeft de serie TECEdrainline douchegoten uitgebreid met drie afdekkingen van duurzaam veiligheidsglas. Zo ontstaat een exclusieve douchegoot, die de doucheruimte een nieuwe look geeft.
Qua kleur kunt u kiezen uit het trendy wit, soft mintgroen of gitzwart. Het glas en de neutrale kleuren zijn perfect afgestemd op de design wc-bedieningsarmaturen TECEloop en TECEsquare, maar ook op de badaccessoires van andere merken. De glazen afdekkingen zijn 73 mm breed bij lengten van 700, 800, 900, 1.000, 1.200 of 1.500 mm. Om scherpe kanten te vermijden zijn aan de randen ronde hoeken geslepen. Het glas is bestand tegen belastingen van 300 kg. In combinatie met de robuuste roestvast stalen douchegoot vormt het geheel een stabiele constructie.

Naast glas levert TECE voor liefhebbers van bijzondere accenten roestvast stalen roosters met keuze uit zeven dessins. Daarnaast het model “plate” waarin u de tegels lijmt, zodat de vloer één geheel lijkt en de goot nauwelijks zichtbaar is.

Met TECEdrainline kunt u vele inbouwvarianten toepassen. Zoals bijvoorbeeld direct tegen een wand, iets van de wand af, in een lijn of in een hoek. Maar ook twee parallel, een korte in combinatie met een lange zijde, etc. Voor de verschillende afvoercapaciteiten (0,7 -1,3 l/s) levert TECE vier typen stankafsluiters. Deze zijn op alle douchegoten toe te passen en bieden u de keus uit meerdere opbouwhoogten, zodat de douchegoten ook bij renovatie inzetbaar zijn.

TECE is één van weinige fabrikanten die voldoet aan de norm DIN EN 1253. Zie op de website het LGA-certificaat van het TÜV Rheinland, m.b.t. de beproeving van de afvoercapaciteiten, de afdichting en het reinigingsvermogen.