Bedrijfsnieuws

Derbigum licht casestudy's toe tijdens Energy Forum

Derbigum licht casestudy`s toe tijdens Energy Forum
Als specialist in energiebesparende en energieproducerende dakbedekkingsmaterialen deelt DERBIGUM zijn knowhow tijdens Energy Forum (16-17/11) in Brussels Expo (hal 10). Op dit zesde congres annex beurs rond energie-efficiëntie en hernieuwbare energie belicht DERBIGUM twee casestudy’s: over geïntegreerde recyclage in het productieproces en over amorfe zonnepanelen op platte daken.

Met tal van forums, sessies en casestudy’s op het programma laat het congres Energy Forum ook dit jaar gerenommeerde Belgische en internationale specialisten aan het woord rond de meest actuele energiethema’s. Het tweedaagse netwerkevenement richt zich op energiemanagers en beslissingsnemers uit de industrie de bouw en de openbare diensten die op zoek zijn naar toekomstgerichte en kostenreducerende energieoplossingen.

Binnen de traditionele sector van dakbedekking staat DERBIGUM bekend als innovatieve speler die milieubewust onderneemt. Concreet wil DERBIGUM eigenaars van gebouwen intelligente oplossingen aanreiken om te besparen op energie, om de CO2-voetafdruk van hun gebouw te verkleinen en om hernieuwbare energie op het dak te produceren.

Op Energy Forum licht DERBIGUM volgende twee casestudy’s toe:

• Industry Forum: in sessie 4 – 17 november, 17u35
‘Recyclage geïntegreerd in het productieproces en energetische optimalisatie van het proces: twee keer winst, zowel op de energiekosten als op de koolstofvoetafdruk van de eindproducten’ – Patrick Cogneau, Operations Manager DERBIGUM

• Building Forum: in sessie 4 – 17 november, 16u20
‘Lichtgewicht amorfe zonnepanelen op platte daken: concept, toepassingsgebieden en monitoringsresultaten’ – Stefan Theunis, Marketing Coordinator DERBIGUM ENERGIES
Build for Life