Keukens

De tweede keuken staat buiten

Eten wordt steeds belangrijker, niet enkel meer ‘even tussendoor’, maar steeds meer een rustpunt op de dag. Gezellig met familie of vrienden genieten van de heerlijkste gerechten. Lekker eten smaakt nog beter als er van genoten kan worden in de frisse buitenlucht. De aroma’s van het eten mixen met de frisse geuren van buiten. Kan het leven nog mooier zijn? Dat kan, want voortaan staat de kok gewoon buiten te kokkerellen. Altijd droog, want Hillhout introduceert de Cooking Cabin.

Deze halfopen, uit vurehout vervaardigde kook- en barbecueplek biedt genoeg ruimte en is voorzien van een schuin aflopend dak. Middelpunt is het regaal; een solide tafel, speciaal gemaakt om BBQ en kookelementen op te zetten. Deze wordt geflankeerd door twee massiefhouten kastjes. Beide voorzien van een, even mooi als praktisch, hardstenen werkblad. Zowel regaal als kastjes worden standaard bij de Cooking Cabin geleverd.

De overkapping houdt het droog voor kok en eten. Fijn bij een geplande BBQ. En meer dan dat. Door de beschutting van de zijwanden krijgt de wind geen vat en blijft het vuur aan en het stof buiten. Hillhout produceert milieusparend door het leveren van duurzame producten. Het geïmpregneerde hout past natuurlijk in de tuin. Wie gaat voor een speciaal tintje of extra sfeer kan de Cooking Cabin ook rustig verven. Maar aankleden met leuke kleden, mooie accessoires in één kleur of juist multicolour kan ook. In de Cooking Cabin past elke uiting van de creatieve keuken.
De Outdoor Cabin Excellent is gemaakt van topkwaliteit Noord-Europees vurehout, op bijzondere wijze verduurzaamd met 10 jaar garantie tegen houtrot. De wanden zijn voorzien van een fraaie designprofilering en het dak is waterdicht door het gebruik van dakleer in combinatie met een hemelwaterafvoer. Afmetingen zijn: (hxbxd) 245x335x200 cm. Wordt geleverd als eenvoudig te monteren bouwpakket, inclusief duidelijke opbouwhandleiding. De Cooking Cabin Excellent van Hillhout wordt compleet geleverd met twee massiefhouten kastjes met elk een hardstenen werkblad van 60x60 cm en een regaal, lengte 107 cm (exclusief BBQ / kookunit).

Advies verkoopprijs: € 3.052,-.