Algemeen

De tweede editie van Hout & Habitat in Antwerp Expo

De eerste Hout & Habitat (november 2011) heeft met meer dan 10.000 bezoekers, de hooggespannen verwachtingen helemaal waargemaakt.
Voor de tweede editie, die plaats zal vinden van 22 tot 25 november 2012 in Antwerp expo, blijft de doelstelling dan ook dezelfde: de vele charmes en kwaliteiten van hout in al zijn toepassingen, voor binnen en voor buiten, voorstellen aan het grote publiek.
Dit jaar hopen de organisatoren 12.000 houtliefhebbers te mogen verwelkomen.

Hou’t natuurlijk
Hout, het authentieke, natuurlijke materiaal bij uitstek, heeft bewezen dat het een eigen beurs verdient, die de bezoeker laat zien, voelen en zelfs ruiken welke fraaie mogelijkheden het biedt. Want geef toe, wat is er mooier, comfortabeler en warmer dan een echte houten vloer? Waar voel je je gezonder dan in een houten woning? Welk materiaal past beter in de tuin dan hout? En wat is er makkelijker en praktischer dan al die diverse toepassingen van hout onder één dak samen te kunnen vinden op een beurs waar je meteen ook met al je vragen terecht kan bij de exposanten én op de adviesstand?

Wat mag de bezoeker van HOUT & HABITAT 2012 concreet verwachten?
  • Bouw: houtskeletbouw, houtmassiefbouw, constructiehout
  • Binnentoepassingen: vloeren, wanden, plafonds, binnenschrijnwerk, interieurinrichting, design, hout in de badkamer, meubilair, pelletkachels ...
  • Buitentoepassingen: terrassen, gevelbekleding, buitenschrijnwerk, tuinmeubilair, tuinhuizen, tuinaanleg met hout, sauna’s, carports, poorten, houtbescherming ...
  • Toepassingen van gerecycleerd hout voor binnen en buiten ...
  • Enzovoort, enzovoort. Als het maar van hout is.

Kortom: HOUT & HABITAT 2012 wordt opnieuw een niet te missen afspraak voor iedereen met een hart voor hout.

Praktische informatie
Antwerp expo, Jan van Rijswijcklaan 191 2020 Antwerpen
donderdag 22 — zondag 25 november
donderdag en vrijdag: 14—21 uur zaterdag en zondag: 10—18 uur

toegangsprijs: 7 euro per persoon
Build for Life