Binnenafwerking

De lelijkste trap van België en Nederland is gevonden

Tijdens een feestavond is de winnaar bekend gemaakt van de verkiezing “De lelijkste trap van België en Nederland”. Een zoektocht van Upstairs Traprenovatie die 6 maanden heeft geduurd. De winnaar van de verkiezing, familie Vandebosch, woont in het Belgische Bocholt. De lelijkste trap wordt door Upstairs Traprenovatie helemaal in het nieuw gestoken. Zo verandert de lelijkste trap in de mooiste trap van België en Nederland.

Deelnemers

De deelnemers moesten een foto maken van hun trap en plaatsen op de site www.delelijkstetrap.nl en www.delelijkstertrap.be. Bezoekers van de site konden hun stem uitbrengen op één van de foto’s. Elke maand werden de maandwinnaars gekozen. Dit aan de hand van het aantal stemmen dat zijn uitgebracht op de betreffende foto. Er werden meer dan 70.000 stemmen uitgebracht. Alle maandwinnaars gingen naar huis met één van de hoofdprijzen. Er zijn reischeques, ballonvaarten en relaxweekenden gewonnen.

Eindwinnaar

Uit de 12 maandwinnaars (6 Belgische en 6 Nederlandse) werd door een jury de eindwinnaar gekozen. Dit is de familie Vandenbosch uit het Belgische Bocholt geworden. De jury gaf in haar commentaar aan: “deze trap zal voor Upstairs Traprenovatie de grootste uitdaging vormen er iets moois van te maken. Dit is met recht de lelijkste trap van België en Nederland.” De winnende familie Vandenbosch was zeer gelukkig met de gewonnen prijs. Na 20 jaar verbouwen zal de trap de kroon op het werk worden.