Bedrijfsnieuws

De Dietrich wint miljoenen contract in Hong Kong

De Dietrich, fabrikant van design inbouwkeukentoestellen gesitueerd in Frankrijk, werd recent uitgekozen als exclusieve inbouwkeukenpartner. door ‘The Palazzo’, de prestigieuze residentie gelegen in de omgeving van de Sha Tin renbaan. In totaal bestaat ‘The Palazzo’ uit 1700 luxueuze residenties, die allen zullen worden uitgerust met de innovatieve en stijlvolle inbouwkeukentoestellen van De Dietrich. De kostprijs van het project bedraagt 3,1 miljoen euro en is hiermee het grootste luxueuze project dat De Dietrich ooit heeft kunnen realiseren, op éézelfde locatie in Zuid-Oost Azië

Het ‘The Palazzo’ project is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van het merk De Dietrich in Hong Kong. Het is bovendien een duidelijk voorbeeld van de manier waarop het merk wordt gepositioneerd op de markt in Azië en het Midden Oosten.

Het merk De Dietrich is al meer dan 300 jaar synoniem voor stijl en luxe. Het was bovendien ook het eerste merk dat officieel erkend werd door Louis XVI. De Dietrich lanceerde eveneens in 1910 de ‘Mertzwiller oven’, ’s werelds eerste hout en kool oven. In België wordt De Dietrich ingevoerd door New Rovatec, gelegen in Roeselare en eveneens verdeler van Brandt, Steel en Fisher & Paykel huishoudmerken.

The Palazzo is zeer verheugd over de samenwerking met De Dietrich. “Dat The Palazzo kiest voor De Dietrich als partner lijkt mij een evidente keuze. De Dietrich is een luxemerk van wereldklasse dat beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsnormen.”, zegt Patrick Vancoillie, Managing Director van New Rovatec.

The Palazzo ligt aan de Sha Tin renbaan, met directe toegang tot het Fotan MTR station en een panoramisch zicht op de Sha Tin renbaan. Van op het domein heb je eveneens een prachtig zicht op de Tolo haven. The Palazzo beschikt over een gallerij, bibliotheek, banket, binnen- en buitenzwembad, romeins bad, tennisveld, bowlingbaan, spa en schoonheidssalon.
Build for Life