Keukens

De Dietrich lanceert luxeversie van Color Matricsoven

Met de ICS Color Matricsoven had De Dietrich, bekend om zijn stijlvolle en technologisch vernieuwde inbouwkeukentoestellen, al een intelligente designoven in zijn gamma. Met de luxeversie van deze oven gaat de fabrikant nog een stap verder.

ICS Color Matricsoven: haal een kok in huis

Met de ICS Color Matricsoven geniet u van de culinaire expertise van De Dietrich. Deze intelligente designoven zorgt er met zijn duidelijke kleurendisplay met afbeeldingen, zijn 76 voorgeprogrammeerde schotels en zijn zelfreinigingssysteem voor dat u een kok in huis haalt die daarbovenop ook uw oven reinigt.

De ICS Color Matricsoven heeft twee unieke troeven: het is de enige oven op de Belgische markt die beschikt over een 100% volautomatisch kookprogramma met 16 voorgeprogrammeerde schotels en over een lagetemperatuurprogrammatie met acht voorgeprogrammeerde recepten.

Dankzij de drie onderstaande kookprogramma’s kan iedereen culinaire hoogstandjes uit zijn mouw toveren:
- Intelligent Cooking System (ICS): U kiest een schotel en de oven doet de rest, 100% automatisch. De oven herkent het gewicht van het voedingsmiddel en bereidt door één druk op de knop een van de 16 voorgeprogrammeerde gerechten in de ideale baktijd en de juiste temperatuur.
- Culinaire gids: Kies uit 50 voorgestelde schotels uw favoriete gerecht en stel het gewicht van de bereiding in. De oven doet de rest: hij kiest de ideale temperatuur, bakwijze en baktijd.
- Bakken op lage temperatuur: De grootste chefs zijn het erover eens: een lage temperatuur staat garant voor een geslaagde vlees- of visschotel. Bakken op minder dan 100 °C voorkomt uitdroging en houdt de natuurlijke voedingsstructuur in stand, waardoor alle vitaminen en natuurlijke smaken bewaard blijven. Kies de gewenste schotel uit een van de acht voorgeprogrammeerde recepten en de oven start automatisch het bakken.

Wie zelf de touwtjes in handen wil houden, wordt uiteraard ook niet vergeten:
- Menu Expert, het traditionele chef-kokprogramma met negen bakstanden: Als een ware expert hebt u al uw recepten onder de knie en weet u perfect hoe ze klaar te maken. Eerst kiest u een bakmodus, waarna de oven zelf de ideale temperatuur voorstelt. Vervolgens doet de oven de rest met een perfect resultaat als gevolg. Bovendien kunt u uw drie favoriete recepten opslaan in het geheugen.

De ICS Color Matricsoven is uiterst gebruiksvriendelijk dankzij de kleurendisplay, waarmee hij de eerste op de Belgische markt is. De display geeft niet alleen de verschillende kookmogelijkheden weer, hij illustreert elke schotel met een opmerkelijk realisme. Als het gaat om een vleesschotel, wordt het volledige dier afgebeeld; het te bereiden stuk wordt in het rood aangeduid.

Na het koken hoeft u de ICS Color Matricsoven niet eens zelf te reinigen: de display geeft aan wanneer u de volautomatische pyrolysereiniging moet instellen.

Luxeversie voor nog meer gebruiksgemak

De luxeversie van de ICS Color Matricsoven beschikt over een draaibaar en dus makkelijker afleesbaar bedieningspaneel en over telescopische geleiders die roosters en bakplaten op drie niveaus laten uitschuiven. U hoeft dus niet langer in de hete oven te reiken om de gerechten eruit te halen.