Tuin

Daniël Ost houdt kerstopendeur in Sint-Niklaas

Het wordt stilaan traditie voor Daniël Ost om, in de aanloop naar de feestperiode van Kerstmis en nieuwjaar, opendeurdagen te organiseren in zijn winkel en atelier aan het Onze Lieve Vrouwplein 26 te Sint-Niklaas. De wereldbefaamde bloemsierkunstenaar en ereburger van de stad, stelt er tal van originele bloemsierstukken en decoraties tentoon die velen zullen doen wegdromen in de rijkdom van de natuur. De opendeurdagen hebben plaats op zaterdag 14,21 en 28 november en op zondag 15,22 en 29 november, telkens van 10 tot 17 uur.

Kerst- en feestdecoraties

Deze staan uiteraard centraal in het aanbod van Daniël Ost. Met bloemen, planten, takken en bladeren weet hij unieke en originele interieur- en tafelversieringen te creëren. Maar ook bloemstukken en ruikers die de sfeer van de komende feestdagen in zich dragen, zullen de bezoekers inspireren. Een leuk en kunstig kerstboeket hoeft helemaal niet duur te zijn en wordt door ieder die het aangeboden krijgt als een aangename attentie ervaren.

Exclusieve decoratie-artikelen.

Om je eigen kerstboom stijlvol te versieren, biedt Daniël Ost tevens een uitgebreid en exclusief assortiment aan decoratieve producten. Zo zijn er de mondgeblazen en handbeschilderde figuurtjes van de Italiaanse collectie “Soffieria de Carlini”, in ons land alleen te verkrijgen bij Daniël Ost. Maar ook de kerstcollecties van Christopher Radko en de Duitse glasblazers “Inge Glas” stellen een uitgebreid gamma decoratieve artikelen ten toon.

Het Onze Lieve Vrouwplein leeft.

Naar aanleiding van de opendeurdagen kunnen in twee andere handelszaken aan het Onze Lieve Vrouwplein eveneens tafeldecoraties worden bekeken. Bij De Wolf ( Kitchen to Table ) wordt naast het eigen exclusieve porselein, bestekken en keukenapparatuur, een compleet gedekte tafel inclusief Daniël Ost-decoratie tentoongesteld. Ook bij tuin- en interieurdecoratie Swinnen loont het de moeite om eens binnen te springen. De exclusieve tuin- en interieurmeubelen komen door de originele bloemendecoraties helemaal tot hun recht.

Nieuw boek Daniël Ost

Voor wie na het bezoek aan deze handelszaken nog meer inspiratie zoekt, is er het nieuwe boek van Daniël Ost. De bloemsierkunstenaar zelf stelt Invitations 2 officieel voor aan de pers op 13 november as. op het Stadhuis van Sint-Niklaas.
Invitations 2 bevat een uniek overzicht van monumentale bloemendecoraties die Daniël Ost de laatste zeven jaar ontwierp en realiseerde in kerken, kathedralen, feestzalen, paleizen en tempels over de hele wereld. Een luxueuze uitgave die eenieder kan bekoren en vanaf 14 november verkrijgbaar is.