Verwarming & Sanitair

Daikin lanceert unieke webinars tijdens ISH Digital 2021

Daikin lanceert unieke webinars tijdens ISH Digital 2021
Een paar weken geleden heeft Daikin zijn deelname aan ISH21, ‘s werelds grootste beurs rond HVAC bevestigd. Het event zal virtueel doorgaan van 22 tot 26 maart 2021. Daikin is verheugd om gedurende de beurs nieuwe stakeholders te ontmoeten, nieuwe producten te presenteren (waarvan twee wereldpremières) en het belang van duurzaamheid in HVAC te benadrukken. Daikin wil dit bereiken door high-quality webinars te lanceren doorheen die week. Topics zoals de renovatiegolf, indoor luchtkwaliteit en circulaire economie zullen aan bod komen. De webinars hebben ook tot doel om inzichten te voorzien over „Transform with Daikin“, waarin „transform“ niet alleen slaat op de omzetting van buitenlucht in energie dankzij warmtepompen, maar ook op de transformatie naar een duurzamere sector.

Als Europese onderneming heeft Daikin de doelstelling om tegen 2050 koolstofneutraal te zijn. Door een strikt beleid voor koelmiddelen en het verspreiden van kennis over warmtepompen, zou dit doel bereikt moeten worden. De planeet vraagt om verandering en Daikin Europe is vastbesloten om in de huid van leider van verandering te kruipen. Het is daarom van vitaal belang voor alle belanghebbenden om te weten hoe Daikin deze veranderingen zal aanpakken.

Patrick Crombez, General Manager Heating and Renewables bij Daikin Europe: “Doorheen ISH21 zal Daikin enkele unieke webinars geven, die het belang van duurzame ontwikkeling van verwarming benadrukken en nieuwe producten en oplossingen in de spotlight zetten. Sommige webinars gaan in op de werking van warmtepompen en waarom ze van vitaal belang zijn voor een duurzame toekomst. Andere zullen dieper ingaan op verschillende Daikin producten.”

ISH Digital 2021 gratis bezoeken?

Klik hier om een gratis tickets te bestellen (1 per persoon).
De gratis vouchercode wordt u via e-mail toegestuurd.

Webinars over duurzaamheid, evolutie in de verwarmngssector en indoor luchtkwaliteit

De webinars focussen op drie sleutelwoorden: duurzaamheid, indoor luchtkwaliteit en de evolutie in de verwarmingssector.

Duurzaamheid is het kernconcept in alle producten en oplossingen van Daikin. Net daarom is duurzaamheid de rode draad doorheen de webinars. Ook in de webinar “Koelmiddelen & circulaire economie” zal duurzaamheid een prominente rol spelen.

In huishoudelijke toepassingen streeft Daikin naar technologische vooruitgang. ‘Perfera’ is de nieuwste, energiezuinige airconditioner, een combinatie van duurzaamheid en indoor luchtkwaliteit. Daikin organiseert ook een algemene webinar om misinformatie rond airconditioning uit te klaren.

Vanaf daar zal de webinar “De renovatiegolf” uitleggen hoe de verwarmingssector kan evolueren naar een duurzame sector.

Daikin lanceert unieke webinars tijdens ISH Digital 2021
Indoor luchtkwaliteit is een actueel thema, zowel in huishoudelijke als in commerciële toepassingen. Daikin lanceert een algemene webinar over haar klimaatoplossingen voor geoptimaliseerde indoor luchtkwaliteit, samen met webinars met voorbeelden van hotels en huizen. Voor de liefhebbers van commerciële productpresentaties presenteert Daikin inzichten in haar splinternieuwe R-32 VRV5 en in haar luchtregelingsystemen.
Om de wereld waarin we leven te veranderen, zijn duurzame klimaatoplossingen essentieel. Warmtepompen zijn klaar om in elke toepassing te passen, van residentieel tot commercieel, van alleenstaande huizen tot appartementsblokken, van winkels tot hotels... Als Europees bedrijf met een sterke betrokkenheid bij en leiderschap in de Europese verwarmings- en warmtepompmarkten, speelt Daikin een sleutelrol in het informeren van belanghebbenden over de duurzame mogelijkheden van de verwarmings- en warmtepompsector.

Daikin Europe nodigt u uit om deel te nemen aan deze webinars. Via volgende link kan u uw voucher ontvangen en inschrijven op verschillende webinars naar keuze: www.daikin.eu/ish21

Ook interessant