Bedrijfsnieuws

Daikin Belgium neemt McQuay Applied en Service divisies over

Op 4 mei 2009 jl, heeft Daikin Belgium N.V. de Applied en Service divisies, en de daarbij behorende diensten, overgenomen van ACT – Air Conditioning Technology. Daikin Belgium N.V. is een dochteronderneming van Daikin Europe N.V. ACT is een bedrijf met als hoofdactiviteit de import en verdeling van Airconditioning materiaal met de daarbij horende dienstverlening. ACT werd opgericht in 1986 en opereert momenteel onder de commerciële naam AirXperience.

Reeds meer dan 20 jaar verdeelt ACT de McQuay producten in België en Luxemburg. ACT importeert de A/C producten en de chiller producten van McQuay en neemt ook de relevante dienst na verkoop voor haar rekening.
Het personeel (16 personen), de goederen & dienstverlening van de Applied en Service divisies van ACT worden integraal geïntegreerd in de organisatie van Daikin Belgium. ACT zal zelf de verdeling van de McQuay ‘Unitary’ producten verder zetten.

Met deze overname wil Daikin Belgium haar positie als marktleider in België verstevigen en verder uitbreiden naar het Applied gamma om zo totaal oplossingen aan haar klanten te kunnen aanbieden.

Vanaf nu beschikt Daikin over een uitgebreidere Applied dienst naverkoop divisie.
Build for Life