Bedrijfsnieuws

DDG houdt opendeurdagen in september

DDG houdt opendeurdagen in september
Hoewel we de afgelopen periode nog van fraai zomerweer hebben kunnen genieten, zijn veel (ver-)bouwers op dit moment op zoek naar een verwarmingssysteem dat op milieuvriendelijke wijze de woning verwarmt tijdens de koudere maanden van het jaar. Tegelijk droomt men ook weg bij het idee van een mooie houtkachel waar men zich knus naast kan nestelen om met het hele gezin van het gezellige vlammenspel te genieten. Tijdens de opendeurdagen van DDG op 8 & 9 en 14 & 15 september kan men ontdekken hoe beide wensen kunnen worden verenigd!

DDG produceert, installeert en onderhoudt kachels en inbouwhaarden die aangesloten zijn op de centrale verwarmingssystemen in particuliere woningen.

Dit jaar introduceerde het merk de gloednieuwe reeks inbouwhaarden ECO PLANUS F of ‘EP F’. Het stevige basisprincipe van DDG bijft intact: de haarden kunnen op de centrale verwarming worden aangesloten, branden hout, een ecologische en hernieuwbare brandstof, en leveren voldoende vermogen voor de verwarming van heel de woning.

Tijdens de opendeurdagen van DDG in september kan de bezoeker het volledige gamma zelf ontdekken en van uitzonderlijke voorwaarden genieten:

zat - sam 8 sept 10-18u
zon - dim 9 sept 10-18u

vrij - ven 14 sept 17-21u
zat - sam 15 sept 10-18u

Kolonel Begaultlaan 43/2
B-3012 Leuven-Wilsele
België