Algemeen

Countryside 2002 : 5 landelijke luiken

Countryside 2002 : 5 landelijke luiken
Sfeer in huis
Inspiratie voor het interieur vind je in het onderdeel “Sfeer in huis”. Landelijke meubels, stoffen en tegels, antieke bouwmaterialen en tafeldekkunst. Op Countryside vind je geen grote winkelketens. De exposanten vertegenwoordigen wel de alsmaar aangroeiende groep van kleine handelszaken die een grote waarde hechten aan natuurlijke producten. Hun vakmanschap en de gemoedelijke sfeer op Countryside zorgen ervoor dat de bezoeker rustig kan kijken en vergelijken om na wat wikken en wegen met net die stoel of kast naar huis te trekken.

Hobby & Mode
Regen of zon ? Op Countryside vind je de gepaste kledij voor elk weertype. De keuze is zo uitgebreid dat elke bezoeker wel iets vindt: een perfect passende waxcoat, een tweed vest of wollen trui uit de Schotse hooglanden, enz. Naast kleding zijn ook houtsnijwerk, pottenbakken en andere ambachten ruim vertegenwoordigd.

Arts & Crafts
De bezoeker op Countryside staat ook graag stil bij het kunstaspect. Sprekende voorbeelden zijn het succes van het keramistenatelier, de zijdeschilders, de hoedenmakers en de artisanale kaarsenmakers.

De culinaire hoek
Koken voor vrienden, genieten van een heerlijk glas wijn… Tientallen, meestal kleine standen, brengen fijne specialiteiten van eigen bodem. Kookdemonstraties gaan er hand in hand met oprechte productinformatie. België heeft een goede culinaire faam en de Belg houdt van lekker tafelen. Countryside is hiervan een bijzonder geslaagde reflectie.

Groen op Countryside in het Groenpaviljoen
In de herfst aan de tuin denken ? Het lijkt raar, maar in het najaar beginnen met het inwinnen van informatie en het uitwerken van een tuinplan zorgt voor een fijne tuin voor de rest van het jaar. Countryside biedt een ideale gelegenheid om inspiratie op te doen. Ornamenten, stijlvolle houten carports, tuinaanleg en onderhoud, waterelementen en vijvers, priëlen, enz. Ideeën in overvloed.
Build for Life