Duurzaam Bouwen

Congres: Bouwen aan warmtenetten in Vlaanderen

Op 27 oktober organiseert Warmtenetwerk Vlaanderen in Roeselare haar derde congres, met een ruim overzicht van de uitdagingen voor het ontwikkelen van warmtenetten, in diverse thema’s. Kom kennis maken met de toekomst van duurzame warmte! Vlaanderen bouwt warmtenetten uit, zowel op het terrein als in het beleid. Steden en gemeenten willen warmtenetten op gang trekken of hebben de spade al in de grond gestoken voor ambitieuze warmtenetten. Het Vlaamse beleid wil werk maken van een aangepaste regelgeving en ook de EPB-berekening wordt aangepast.

Het derde congres van Warmtenetwerk Vlaanderen geeft een volledig overzicht van de actuele stand van zaken en de nieuwe evoluties in technologie en beleid voor warmtenetten. Nieuwe inspirerende projecten in Vlaanderen tonen aan dat warmtenetten een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de vergroening van onze warmtevoorziening.

Dit congres is bedoeld voor wie professioneel interesse heeft in warmtenetten: projectontwikkelaars, lokale overheden, netbeheerders, architecten, studiebureaus, de energiesector, kenniscentra, fabrikanten...

Meer informatie

Het congres vindt plaats op dinsdag 27 oktober 2015 van 9u30 tot 17u30, in Cultureel Centrum De Spil in Roeselare
Het volledige programma en het inschrijvingsformulier staan op de website van Warmtenetwerk Vlaanderen:
www.ode.be/warmtenetten/agenda-warmtenetwerk

Ook interessant