Algemeen

Compleet Wonen nu als app voor iPad of Android toestellen

Vanaf heden kan je hét handboek voor de bouwheer, Compleet Wonen, gratis downloaden als applicatie via iTunes (voor iPad ) of via Google Play (voor Android-toestellen). Via deze app bieden we de volledige uitgave multimediaal aan. Video-integratie, URL-links en roterende beelden maken dit digitale boek levendig en dragen bij tot een boeiende en verassende leeservaring. Via een heldere navigatie kan men de juiste informatie in een schermvullend formaat raadplegen. Bovendien zijn er heel wat interactieve tools voorzien zoals een regionale premiewijzer die bij relevante informatie onmiddellijk laat tonen of er in een bepaalde regio premies voorhanden zijn. Kortom, dankzij COMPLEET WONEN mobile blijf je als bouwheer overal en altijd geïnformeerd. Wil je deze applicatie gratis op je mobiel? Dat kan via iTunes of via Google Play...

Compleet Wonen is hét handboek voor de bouwheer. Doorheen een handig 228 blz tellend boek krijgt de bouwheer een overzicht van alle materialen en bouwsystemen, wetgeving en premies. Deze rijk geïllustreerde uitgave bevat een schat aan informatie om ieders bouwproject (zowel nieuwbouw als renovatie) tot een goed einde te brengen. Alle facetten van het bouwen of verbouwen worden grondig onder de loep genomen zodat men doordachte beslissingen kan nemen. Een correcte verhouding tussen een budgetair haalbare, esthetische, duurzame en een energiezuinige woning is vaak een moeilijke opgave waarbij deze praktische gids de bouwheer ongetwijfeld zal kunnen bijstaan. Met de zevende editie van dit jaarboek proberen we de lezer grondig te informeren zodat men met een goede kennis van zaken aan zijn/haar bouwavontuur kan beginnen.

“Like & Share”: maak kans op een gratis exemplaar van Compleet Wonen via FACEBOOK
Zou je wel eens willen weten wát er nu allemaal precies in Compleet Wonen te vinden is, maar beschik je niet over een smart phone of iPad? Of hou je er gewoon van om gezellig door een boek te bladeren? Ga dan snel naar onze FACEBOOK pagina via www.facebook.com/compleetwonenBE 'Word fan en klik op Vind ik leuk' . Hierdoor kan je een gratis exemplaar van Compleet Wonen bemachtigen! Wij selecteren dagelijks 5 “Vind ik leuk”-ers die een gratis exemplaar van de Compleet Wonen luxe-editie zullen ontvangen met daar bovenop een ticket en/of kortingskaart voor een Belgische bouwbeurs. Deze actie loopt van 1 oktober tot en met 30 november!
Build for Life