Verwarming & Sanitair

Comfortabele gebouwen zonder verwarming!

Demonstratieprojecten, zowel woningen als kantoren, tonen momenteel dat dergelijke gebouwen ook in Vlaanderen geen utopie hoeven te zijn.

Is een passiefhuis voor mij weggelegd? Welke technologie kan ik gebruiken in passiefhuizen? Wat zijn de laatste snufjes in energiezuinige bouwtechnologie? Hoe kan ik mijn gebouw beter ventileren, isoleren, luchtdicht maken? Hoe gebruik ik op efficiënte wijze hernieuwbare energie? Hoe kan de luchtkwaliteit in het gebouw beter zijn dan erbuiten?

Het Passiefhuis-Platform biedt antwoord op al uw vragen, en wel tijdens haar driedaagse passiefhuis-happening boordevol technische informatie en dit van 24 t.e.m. 26 oktober 2003.

Het symposium op vrijdag 24 oktober biedt up-to-date technisch-wetenschappelijke informatie aan voorschrijvers (bouwheren, bouwmaatschappijen, overheidsinstellingen..), intermediairen (architecten, studiebureaus, consultants, kennisinstellingen,..) en bedrijven (bouw, bouwtechniek,..). Doch ook de geïnteresseerde particulier en kandidaat-bouwer is van harte welkom.

Op zaterdag 25 oktober is iedereen welkom op de eerste passiefhuis-technologiebeurs in de voormalige kazerne Blairon te Turnhout (Europeion). Is een passiefhuis voor mij weggelegd? Welke technologie kan ik gebruiken in passiefhuizen? Wat zijn de laatste snufjes in energiezuinige bouwtechnologie? Hoe kan ik mijn gebouw beter ventileren, isoleren, luchtdicht maken? Naast de mogelijkheid om kennis te maken met producten en technologie, biedt de passiefhuis-technologiebeurs een forum van informatie, discussies en presentaties. Doorlopend zullen sprekers toelichting geven over hun passiefhuisprodukten en -diensten. De toegang tot deze beurs is gratis na inschrijving via onze website!

Op zondag 26 oktober kan u aan den lijve ondervinden of passiefhuizen comfortabel zijn en hoe ze gebouwd werden. Bezoek gratis een passiefhuis te Waarloos, Heusden-Zolder of Heusden-Destelbergen in het kader van de open-huizen kijkdag van de Bond Beter Leefmilieu!

Deze happening wordt ondersteund door de Vlaamse Gemeenschap (IWT).

Meer info in bijgevoegde flyer en op de website: www.passiefhuisplatform.be

Download hier de flyer (PDF formaat, 108 kb)