Climasmart is betaalbare EPC-oplossing zonder rompslomp

20 november 2008 Bron: Heycop
Climasmart, het draadloze ventilatiesysteem van Heycop, biedt een EPC-reductie tot 0,26 terwijl alle voordelen van natuurlijke ventilatie, zoals betrouwbaarheid en goede luchtkwaliteit, behouden blijven.

Draadloos en eenvoudig
Met dit systeem komt ventilatiebedrijf Heycop Systemen BV tegemoet aan de vraag van de markt, naar ventilatieoplossingen die qua comfort en energiebesparing het maximale bieden, en tegelijkertijd eenvoudig te monteren zijn. Climasmart is uitgevoerd met draadloze ventilatieroosters, te monteren in alle kozijnen. Het grote voordeel is dat geen kabels doorgevoerd worden. Aandachtsslurpers en kostenposten als het meerwerk voor de elektrotechnicus en het coördineren van de bedrading tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase vervallen daardoor.

Modulair
Climasmart is modulair opgebouwd. De EPC-reductie van 0,26 wordt gerealiseerd met de module met vraaggestuurde regeling. Wanneer dat niet nodig is om deze EPC te halen, voldoet wellicht de module met dag/nacht regeling waarmee een EPC-reductie tot 0,21 mogelijk is. Dé oplossing om, in een project met verschillende woningen, ieder woningtype zonder onnodige kosten op de vereiste EPC te krijgen. Een zonnecel levert de energie die het rooster nodig heeft voor de draadloze communicatie en de besturing.Betaalbaar
Climasmart is een zeer betaalbaar concept om, met volledig behoud van gebruikersgemak en binnenluchtkwaliteit, aan de EPC-eisen te voldoen. Er zijn verder geen meerkosten omdat de roosters draadloos zijn. Voor een standaard referentiewoning kost een compleet systeem 1.975 euro excl. BTW. Hiermee is Climasmart het systeem met de gunstigste verhouding tussen kostprijs en EPC-reductie.

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo